Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

czujniki parkowania

Zwiń
X
  • Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

  • czujniki parkowania

    Cześć
    Od jakiegoś czasu zaczął mi się dziwnie zachowywać system parkowania. Kiedy włączam bieg wsteczny słychać około 2-3 sekundowy ciągły sygnał i czujniki nie działają, kontrolka parkowania mruga. Niekiedy, ale rzadko system parkowania normalnie działa żeby przy następnym włączeniu wstecznego pojawił się błąd jak opisuję wyżej. Czasami gdy włączę wsteczny system działa i w trakcie cofania pojawia się opisywany błąd.
    Prośba o podpowiedź gdzie szukać przyczyny takiego zachowania się systemu oraz jak rozwiązać błąd.

    Dziękuję i pozdrawiam

  • #2
    Kolego jakiego auta dotyczy problem??

    Mógłbyś uzupełnić profil - byłoby łatwiej.

    ...Moje Cappuccino MPi...

    Komentarz


    • #3
      auto: skoda octavia 2, 2005 rok, 2.0TDI, 140KM, kombi

      Komentarz


      • #4
        Wpisz to w profil.
        Podłączałeś auto do komputera?
        Masz kabel?
        Diagnostyka by się przydała na początek zamiast wróżenia.


        ...Moje Cappuccino MPi...

        Komentarz


        • #5
          Czy problem niedziałania nasila się po myciu auta, deszczu, wilgotne dni?
          ŻONA = Ekspert w każdej dziedzinie.
          Jak ja mam mało czasu na wszystko... ale najlepszy jestem w nic nierobieniu.
          Spalanie - Motostat.pl
          Spalanie - Motostat.pl

          Komentarz


          • #6
            właśnie nie nasila się... myślałem, że zawilgocenie jest problemem, ale nie

            Komentarz

            Pracuję...
            X