Zakup Roomstera
Zwiń
X
-
Auto kupione jako 5 letnie w salonie Skody w Giżycku - zostawione w rozliczeniu, wszystko w aucie sprawne, zaczyna słychać łożysko z tyłu w kole, żona jeździ dziennie 5km do pracy, wszystkie szyby oryginalne, brak opon letnich - zabrał do nowego auta, stoi na jakiś zimówkach.
-
-
Na wszystko to ja wiem, ale w przypadku roomstera mi chodzi .
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez Iqwan Zobacz wpisNa co zwrócić szczególną uwagę ?
Na wszystko, jak to w przypadku używanych samochodów. Silnik na łańcuchu.
Zostaw komentarz:
-
-
Zakup Roomstera
Koledzy jadę w przyszłym tygodniu oglądać to autko:
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl
Na co zwrócić szczególną uwagę ?
Gość jest II właścicielem, kupił w salonie Skody - ktoś zostawił w rozliczeniu, auto ma instalację gazową, niby nie było bite, szyby oryginalne.
Rozrząd na łańcuchu ?
Sprzęgło było wymienianie przy wymianie łożyska w skrzyni biegów - podobno jakaś przypadłość .
Tagi: Brak
-
Zostaw komentarz: