Kolejna wizyta na +
Typowa eksploatacja - wymiana klocków plus kasowanie błędów po wymianie akumulatora. :wink:
Jak zwykle dobre towarzystwo i pozytywnie zrealizowana naprawa
Po pewnych problemach z turbinką wybrałem się do doktora zrobić badania ,a tu ni skąd ni zowąd autko się go wystraszyło i nagle wyzdrowiało ,co nie znaczy ,że doktor i tak kazał obserwować pacjenta . Po ciężkich badaniach jakim doktor poddał pacjenta wyniki wyszły jakby się dopiero urodził ,więc chorobę można nazwać zwykłą czkawką ,z karty pacjenta wymazaliśmy wszystkie błędy i z bananem na twarzy wróciłem do domu .
Panowie zapisywać swoje dzieci do doktora krzynola bo to niezwykle miły pan ,który z dbałością o dobro pacjenta zawsze mu pomoże
ps. była poprawka po poprzednich mechanikach ,niedbale złożyli osłonę akumulatora ,co oczywiście nie umknęło uwadze doktora
Ja jeszcze nadmienię, że dobre towarzystwo to również zobaczenie sympatycznej facjaty moderatora wcześniejszego posta
Seba, a stuki z pod maski ucichły nieco?
nie ,to nie to ,ale wydaje mi się ,że to z okolicy przedniego lewego koła jak znajdę czas to na kanał (na szczęście mam w domu) i jazda ,szukanie ,może znajdę
Dzisiejsza wizyta u doktora, zakończona pełnym sukcesem. Tym razem leczeniu poddany został Seat Leon (prawie FR). Uruchomiona multifunkcja w kierownicy, nareszcie można słuchać muzyki dzięki likwidacji druciarstwa, i największa frajda dla właścicielki - jak się okazało - światła dzienne !
Krzysiu, WIELKIE DZIEKI od Darii
to i ja dodam swoje :diabelski_usmiech
podczas urlopu nad morzem odwiedziłem i ja Mistrza Oriklika
nie ma co się rozpisywać - elektryka z tyłu dołożona i profi robota w miłej atmosferze - dzięki Krzychu
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Już u siebie w wątku się pochwaliłem, ale tutaj jeszcze nie :twisted:
Dziś w "Klinice Doktora Oriklika" padł rewelacyjny MOD nad MODY :diabelski_usmiech a mianowicie w 13,5 rocznym aucie w użytkowaniu go przeze mnie już blisko 6 lat ops:
mam wreszcie Domykanie i Otwieranie szyb z pilota.
Mówię tu o moim paździerzu O1 i rozwiązanie jest ORI :diabelski_usmiech :!:
No niemal ori :P bo trzeba było użyć bardzo starego kabla i czeskiego programiku
To dodam jeszcze ,że ja też odwiedziłem doktora ,który uzdrowił moje auto i wreszcie widać przeszkody tzn. działa OPS , oraz najważniejsze zdiagnozował to co wkurzało mnie od niedawna ,czyli piski ,trzaski dochodzące z okolic silnika zostały znalezione
No i ja dołączę się do pochwał co do Krzynola, dzisiaj odwiedziłem i pierwsze podstawowe mody za nami, ;-) czekam teraz na resztę. polecam Krzynola niezdecydowanym.
No i ja dołączę się do pochwał co do Krzynola, dzisiaj odwiedziłem i pierwsze podstawowe mody za nami, ;-) czekam teraz na resztę. polecam Krzynola niezdecydowanym.
Gdyby te graty do modów nie były takie drogie to Krzyś musiałby postawić sobie (i nam :szeroki_usmiech ) mega warsztat bo by się wszyscy nie pomieścili
Gdyby te graty do modów nie były takie drogie to Krzyś musiałby postawić sobie (i nam :szeroki_usmiech ) mega warsztat bo by się wszyscy nie pomieścili
slawciol, - dawaj na spota
Dokładnie, ale Krzysiek jest nie do pokonania ;-) Ogarnął by temat :P
kiedy spot? ja mam octe od 2 miesięcy wiec jestem "nowy" w temacie
Aaaa, już wiem, hmm, akurat 21 jestem w stolycy
Kolejne dzięki: za tempomacik uruchomiony u Krzynola :-) Naprawdę zero druciarstwa, pełna profeska. Juz niedługo kolejne mody ;-). Dzięki Krzysiek ( jak zwykle banan na twarzy :-P )
Kolejna robota wykonana u Krzynola oraz sąsiada Piotra zakończona pełnym sukcesem, wcześniej grzane spryski oraz czujnik poziomu płynu spryskiwaczy, teraz wymiana łożysk i poduszek kolumny Macphersona lewa i prawa strona, wymiana łożyska w przednim kole (tu się działo, przegub nie chciał wyjść z piasty) Polecam, pełne profesjonalne podejście oraz mila atmosfera
Komentarz