Leasing, kredyt, polisy, odszkodowania komunikacyjne i inne - pełna obsługa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • orzel720
    RS
    S_OCP Member
    • 2004
    • 2267
    • Superb III (3V3)

Leasing, kredyt, polisy, odszkodowania komunikacyjne i inne - pełna obsługa

Witajcie,

Z racji, że moja firma przynależy do grupy biznesowej (BNI MASTERS www.facebook.com/bnimasters/ ) obejmującej: wybrane, sprawdzone i rzetelne firmy o szerokim spektrum usług dotyczących m.in. motoryzacji tak więc mogę szczerze polecić usługi tychże firm świadczone w zakresie jak w tytule.
    W świetle charakteru tego forum czyli ogromnej ilości kierowców i włascicieli aut, były są i będą zdarzać się kolizje stłuczki i inne uszkodzenia pojazdów, to mogę ze swej strony bezpośrednio wskazać konkretnego radcę prawnego Pana Adama Czaji, który wyraził zgodę na udostępnienie kontaktu do niego tutaj na forum.
    Adam Czaja зарегистрирована на Facebook. Присоединяйтесь к Facebook, чтобы связаться с Adam Czaja и найти других друзей. Facebook предоставляет возможность делиться новостями и делает мир более...

tel. 575-423844, [email protected] http://radcowiekrakow.pl/

Oprócz usług stricte związanych z motoryzacją firmy te także oferują kredyty, pożyczki hipoteczne, leasingi na urządzenia/wyposażenie firm, ubezpieczenia firm i wyposażenia, mieszkań domów itp.

W przypadku konkretnych pytań proszę o kontakt e-mailowy [email protected] lub telefoniczny 726-030-326

Pozdrawiam Jerzy Kłosiński
    Ostatnio edytowany przez orzel720; 78.
Pracuję...