gusiak11, nawet mnie nie strasz bo mam ich tone chyba że kupisz
Nie strasze, nie żartuje mówię całkiem poważnie, SiRamik robi BDB krople wypasione grubaski a C1+EXO v2 daje krople jeszcze fajniejsze u kolegi staraoctavia, jedna warstwa siedzi juz ponad 5m-c i ma sie świetnie (producent zaleca dwie), u mnie SiRamik siedzi m-c i jak wczoraj nałożony mimo że umyty na bez dotyku tylko
A od Ciebie nic nie kupie bo sam mam ze 3 fajne woski z którymi nie wiem co zrobie, Carbona można wyciapkać na auta przyjeżdżające na Valeting ale co zrobić z Husarią .... na Valet... :? :? :? :? Trochę za luksusowo
Dobre zakupy. U mnie Gtechniq też za niedługo wpadnie i też w wymienianej wyżej konfiguracji. :P Co do wosku - u mnie już druga pucha Fusso siedzi, bo poprzednią Audi A8 rozjechałem. :diabelski_usmiech
Dzięki za troskę, na kończynie już prawie śladu nie ma, także ok. gusiak11 ma rację - nie o kończynie myślałem, strata 20x wyższa jak
popsute Fusso :evil: - chodzi o powłokę.
Zgodnie z zapowiedzią jest i relacja.
BMW serii 7. Rok 2008 przebieg około 120 K km. Auto wewnątrz wymagało wiele pracy ze względu na jasną tapicerkę i skórę. Założeniem było - wieloetapowa korekta z zabezpieczenie lakieru(tutaj oczywiście Carbon), felg (Autobahn), plastików zewnętrznych (303 aero), niewidzialną wycieraczką (tutaj H2O od AngelWax) oraz gruntownym odszczurzeniem wnętrza z praniem wszystkiego co tekstylne ). Ogólnie praca z autem przyjemna pomimo czarnego UNI. Poza tym było pierwszym autem które na centymetry wjechało do garażu (niebawem ruszy miejscówka do takich zadań z większymi autami )
Jedziemy:
przyjazd
Tuga dała rade
właścicielem jest chyba prezes drog-budu - przy nadkolach tona asfaltu
lakier pozostawiał wiele do życzenia
klapa była fatalna
mycie po korekcie
teraz jedziemy wnętrze
nawet bagażnik był usmolony
no to czas na finał
My "Silver" http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=66739
Pimpness Car Detailing - renowacja lakieru, pranie tapicerki, renowacja skóry, czyszczenie i konserwacja tapicerki skórzanej, renowacja reflektorów, powłoka kwarcowa, kompleksowe czyszczenie pojazdów.
gusiak11, danke
No BMW 5072 cm długości a garaż 5100 o tyle dobrze że było jeszcze ciepło więc wjechałem do 3/4 i można było działać. Na szczęście za tydzień będę miał miejscóweczkę 50m2 i 4m wysoką na takie zabawy ogrzewaną i z odpływem wody dobrze oświetloną itd
mnie zima nie straszna
Pimpness Car Detailing - renowacja lakieru, pranie tapicerki, renowacja skóry, czyszczenie i konserwacja tapicerki skórzanej, renowacja reflektorów, powłoka kwarcowa, kompleksowe czyszczenie pojazdów.
Dzisiaj pogoda pozwoliła na działanie. Dokładne mycie nadkoli, zacisków, mycie, deironizacja, dekontaminacja, glinkowanie felg i na finisz swissavax autobahn oraz gtechniq T1 Satyna od Gtechniq dla mnie zajebista. Autobahn po 15 minutach leżenia przyjemnie się polerowało, Efekt którego na swoich kołach chyba jeszcze nie miałem. Dodatkowo mycie silnika. Szybka relacja.
czekamy na woski, dresingi, na salony
doczekały się
finisz
Z jednej strony fajna pogoda się trafiła w Grudniu - można działać, z drugiej strony RS wygląda fajnie jakoś tak "męsko" w stosunku do słabszych odmian, po trzecie czarne słoiczki, gtechniqi - dzieje się 8)
Komentarz