zamontowałem stream do OII po FL

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • revolta12
    Drive
    • 2010
    • 49

503 glosy
  • engels
    Drive
    • 2009
    • 58

Moje wrażenia z samego montażu:

-banalnie prosty demontaż(ramka, zaślepka, półka)
    -na dole brakowało dwóch blaszek do przykręcenia śrub oraz samych śrubek - na szczęście coś znalazłem
    -podłączenie (dwa kable i po sprawie)
    -skręcenie śrub, założenie zaślepek i samej ramki
    -drugi raz zajęłoby mi to max 15 min

Dodatkowo wymieniłem półkę nad radiem z odkrytej na zakrytą - demontaż i montaż max. 5 min

Radio stream - to już inna para kaloszy
    -wygląd na 5 - ładnie się komponuje z całością wnętrza
    -jakość odsłuchu między 2, a 3 - po prostu masakra-poprzednio w fabii miałem jakiegoś philipsa za 400 zł i grał o niebo lepiej - a naprawdę nie jestem audiofilem czy nawet wielkim melomanem raczej słoń na ucho mi nadepnął
    -Jeszcze nie wkładałem płyty CD ale mam nadzieję, że jakość będzie lepsza niż radia.

Dlaczego to radio jest tak czułe na wszelkie zakłócenia ? Wjeżdżam do garażu i już gubi sygnał - na terenie 3-miasta nie ma problemu - sygnał jest mocny to odbiera - 20 km dalej już słychać zakłócenia.

Zależy mi na wyglądzie wnętrza dlatego kupiłem narazie stream ale dedykowanym radiem do tego modelu jest swing i zapewne gdy tylko pojawią się w salonie lub na allegro zapewne wymienię właśnie na swinga - podobno ma lepszy tuner radiowy - a ja w 95% słucham w samochodzie tylko radia.

Komentarz

Pracuję...