Dziwny moduł pod siedzeniem kierowcy
Zwiń
X
-
Moduł jest uniwersalny, do Passata, Tuarega, itp. A Skoda siedzenia elektryczne ma niestety w wersji podstawowej.
-
-
Auto w oryginale całe jak kolega wcześniej pisał że ten moduł ma identyczne wejścia z tylu modułu zastanawia mnie tylko czemu tę są wolne i do czego one mogły służyć narazie cały czas kobieta autem do pracy jeździ i nie mam kiedy za dnia zajrzeć
Zostaw komentarz:
-
-
może fotele przełożone z innego samochodu i nie ma wiązki w karoserii do podpięcia tego
Zostaw komentarz:
-
-
Zgadza się z drugiej strony jest identyczny tyle że już podpięty
Zostaw komentarz:
-
-
Z drugiej strony sterownika jest chyba tyle samo wejść i tam cały fotel jest już podłączony
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez koleś Zobacz wpisPierwsze z lewej to katapulta
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez Ceber127 Zobacz wpisjest tam tyle wejść A wszystkie wolne
Zostaw komentarz:
-
-
I tylko nie mów że wszystkie funkcje fotela przy nie podpiętym sterowniku działają ? .
Zostaw komentarz:
-
-
Postaram się wyciągnąć i zobaczyć też mnie to zdziwiło że jest tam tyle wejść A wszystkie wolne
Zostaw komentarz:
-
-
sterownik pamięci foteli na 99 % tylko czemu jest nie podpięty ??
Zostaw komentarz:
-
-
Posiadam fotele elektryczne z pamięcią tylko czemu ten moduł by miał tyle wejść pustych ?
Zostaw komentarz:
-
-
Jest to sterownik od foteli elektrycznych możliwy numer części to 3C0 959 760 D ( E )
Zostaw komentarz:
-
-
Wzmacniacz to raczej nie jest, choć wtyczki nieco podobne.
Szkoda że nie masz zdjęcia z dalszej odległości.
Idą do tego jakieś kable/wtyczki??
Czy jest taki jak na zdjęciu bez wtyczek??
Zostaw komentarz:
-
-
Dziwny moduł pod siedzeniem kierowcy
Witam , jak w temacie mógłby ktoś zerknąć na zdjęcie i powiedzieć co to jest i do czego służy.
Moduł znajduję się pod siedzeniem kierowcy Octavia 2 przed liftem wersja laurin&klement z systemem sound system audio.Załączone plikiTagi: Brak
-
Zostaw komentarz: