jakie kostki do radia

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• jakie kostki do radia

Witam kolegow. Dzisiaj i ja odwiedzielm warszatat na Syreny, na poczatek zrobili na mnie zle wrazenie, poniewaz bylem umowiony na konkretna godzine, a musialem czekac dwie godziny, bo pan elektryk byl zajety innym autem. Wielki szacun dla elektryka za cierpliowosc, bo juz mialem zrezygnowac po dlugich poszukiwaniach usterki i w ostatniej chwili wykryl usterke: zgnity pin we wtyczce ktora podpieta jest w module w drzwiach, naprawa trwala juz chile i teraz znow drzwi o kierowcy otwieraja sie i zamykaja z pilota. Polecam Tak na marginesie, robia tylko grupe VW
  • arturoand1
    Classic
    • 2014
    • 7

jakie kostki do radia

Witam wszystkich. Ostatnio zapragnąłem wymienić mojego seryjnego melody na coś porządnego. zakupiłem 2din nawigacje pioneera. I tu jest moje pytanie jako że jestem w podróży służbowej i korzystam z internetu tylko w tel to mam mały problem ze znalezieniem informacji odnośnie podłączenia. Czy muszę mieć jakieś przejściowki lub inne separatory czy np czujnik cofania będzie działał czy może zacznie wyświetlać informacje na ekranie? Proszę o pomoc. Radio jakie kupiłem to Pioneer avic f30bt. dodam że nie mam ani kierownicy funkcyjnej ani klimatronika tylko zwykła klime. A ten zestaw ewentualnie będę chciał rozszerzyć o kamerę cofania. posiadam octavie przed liftem

[ Dodano: Pią 09 Maj, 14 13:09 ]
    czy takie coś mi wystarczy?

allegro.pl/zlacze-iso-kostka-skoda-fabia-octavia-roomster-i4143039806.html

Komentarz

Pracuję...