Załoga ©kodaCastrolBPRallyTeam druga w rajdzieLotosBalticCup

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • drepawel
    Ambiente
    • 2009
    • 117

delanopl, Organizuje spota w Rzeszowie może jak zrobię wlepy dla nowych userów to może jedna zostanie dla mnie. :P
    Jedna zostawię dla Ciebie na twojego Laurina I podjadę osobiście go okleić :roll:
    pawel
  • skodovkaand
    Ambiente
    S_OCP Member
    • 2007
    • 245

Leszek Kuzaj i Craig Parry jadący ©kodą Fabią S2000 zajęli drugie miejsce w zakończonym właśnie 6. Lotos Balic Cup, drugiej rundzie Rajdowych Samochodowych Mistrzostw Polski.

Dzięki dzisiejszemu wynikowi, załoga zespołu ©koda Castrol BP awansowała w klasyfikacji generalnej Rajdowych Samochodowych Mistrzostw Polski na drugą pozycję, tracąc do aktualnych liderów zaledwie 4 punkty. Polsko-walijski duet zapisał na swoim koncie trzy zwycięstwa na odcinkach specjalnych i tylko dwukrotnie meldował się na mecie każdego z OS-ów poza pierwszą trójką.

Pierwsza w tym sezonie szutrowa impreza padła łupem załogi Kajetanowicz/Baran. Kuzaj i Parry dość pechowo rozpoczęli rajd Lotos, od piątkowej przygody na odcinku testowym, która mogła zakończyć ich udział w imprezie. Ale dzięki doskonałej pracy serwisu, udało się przywrócić pełną sprawność ©kodzie Fabia S2000 i osiągnąć tak znakomity wynik końcowy.

„Ten błąd kosztował mnie sporo nerwów i pewności podczas pierwszego dnia rajdu”, mówił Leszek Kuzaj. „Bardzo dziękuje całemu zespołowi za świetną pracę, bo nasz wynik był możliwy dzięki ich zaangażowaniu i ogromnemu wkładowi pracy. Auto jest świetne i spisywało się perfekcyjnie, więc mam nadzieję na kolejny dobry wynik podczas Rajdu Polski”.

ŹRÓDŁO : SkodaPR Portal

Komentarz

Pracuję...