Fabia S2000

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • LUKI
    RS
    • 2005
    • 5776

Fabia S2000

Panowie, dzisiaj zauważyłem, że jak wyłączę samochód przy włączonej klimie (obydwa wentylatory się kręcą) to słychać taki zwalniający chrobot. Przyjrzałem się temu dokładniej i okazało się, że to ten duży wentylator chrobocze. Jak się go mocniej ręką zakręci to trochę to słychać. Niedługo będe jechał za granicę i nie mam ochoty, aby mi się nagle spalił. Czy można temu jakoś zaradzić, ewentualnie czym przesmarować(smarem, olejem do maszyn, WD40)? Auto z 2004r

Pozdrawiam
    kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6

SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
  • szkoda
    RS
    S_OCP Member
    • 2005
    • 22543

Fabia S2000

2007 rok zostanie poświęcony na budowę i testy nowej rajdowej Skody.

Auto ma startować w klasie S2000, która w najbliższych latach stanie się najatrakcyjniejszą kategorią na scenie rajdowej.
    Celem Skoda Auto jest stworzenie samochodu dostępnego dla większej liczby prywatnych teamów lub młodych talentów, zarówno na poziomie krajowym, jak i międzynarodowym. Ponieważ auta klasy WRC zostaną w najbliższej przyszłości wykluczone z rywalizacji o rajdowe mistrzostwa poszczególnych krajów, Skoda Fabia S2000 będzie znakomitą alternatywą dla klientów na całym świecie.

W 2007 r. Skoda Auto chce dać prywatnemu teamowi Jana Kopeckego szansę startów w Rajdowych Mistrzostwach Świata w Skodzie Fabia WRC. Szczegóły współpracy są właśnie negocjowane i zostaną przedstawione w późniejszym terminie.
    [autoswiat.pl - link]
    FOTKI
    dzieki karolz :!:
    saport techniczny baj DGW
    była BKD+DSG '05 120kkm
    była BXE '08 190kkm
    no i nie ma :-)

Komentarz

Pracuję...