Chociaż po podróży z Michałem jego RS uważam że z mojej A4 robi wiatrak to nadal pomimo różnic cenowych wybieram A4.
Jakies konkretne plusy minusy mógł byś rozpisać z tego porównania ?? poza tym, ze A4 to Audi ;-) 130 PD poprzednia buda.
Poważnie pytam.
W środku niczym się moja A4 z obecnie oferowaną nie różni więc można powiedzieć że oprócz "świńskiego ryja" to to samo. Natomiast jeśli chodzi o porównanie to może źle się wyraziłem. Chodzi mi o ogólne wrażenia z jeżdżenia marką Skoda i Marką Audi. A4 w środku jest porównywalne wielkością z Octavią stąd moje stwierdzenie.
Z Octavii Michała chciałbym mieć silnik, zawieszenie to kwestia gustu. Z resztą o porównaniu A4 z Octą był osobny topic.
Toyota wprowadziła na rynek swój pierwszy pojazd zasilany bio-etanolem. W Brazylii rozpoczęła się właśnie sprzedaż kompaktowej Corolli wyposażonej w silnik typu Otto o pojemności 1.8 l., która może być napędzana zarówno benzyną jak i bezwodnym alkoholem etylowym.
Według gazety „Financial Times” rocznie na brazylijski rynek trafić mi blisko 3000 takich samochodów. Niewykluczone, że nowe egzemplarze Corolli z alternatywnym źródłem napędu trafią do kolejnych krajów.
W 2008 roku Toyota zamierza wprowadzić bio-etanolowe auta także w Stanach Zjednoczonych, gdzie obecnie zarejestrowanych jest ponad 1,5 mln takich pojazdów.
Prognozy analityków mówią o dalszym wzroście zainteresowania podobnymi samochodami.
Komentarz