ryjeks nie ma żadnych argumentow, brednie pisze, że jakiegoś wariata z niego chce robic etc....nie mam takich intencji i nie miałem od początku. mimo, ze o przeniesienie tematu prosil Clip....stąd tu się znalazł...o czym już pisałem !
Natomiast doskonale brak argumentów widzi u innych....... Bez sensu z takim kims jakiekolwiek dyskusje prowadzic merytoryczne, jeśłi nie przyjmuje rad i sugestii doświadczonych w olejach ludzi. A UOA i tak nie zrobi..... Zatem zamykam, bo odbiór tego tematu przez kolege ryjeks jet odbierany jako atak na jego osobę, tylko dlatego, że ktoś ma inne zdanie popartymi pewnymi argumentami logicznymi

jak ktoś chce więcej o oleju wiedziec to niech zajrzy do temató o olejach, bo ludzi z niektórymi ludzmi rozmowa wyglada jak walenie glową w ściane, tak są zafiksowani na swoich niereformowalnych teoriach. Ja osobiście np. mimo wcześniej innego zdania w paru kwestiach technicznych, dzięki doświadczeniu innych ludzi, zmieniłem ogląd na parę kwestii dot. np. eksploatacji, dzięki lekturze forum - dlatego warto zajrzeć np. do wątku olejowego etc, podpytać czasem. Ale można być upartym, nikt nie zmusza, do zmiany postawy.....tylko pytanie co ona daje?

milego dnia Panowie i Panie
Zostaw komentarz: