Kierownica multifunkcyjna do octavia 1u kombi
Zwiń
X
-
Taśma będzie ta co masz. Ja nie zmieniałem a do dziś to miałem już kilka i każda jest dobra do multifunkcji.
-
-
koleś tak by the way, masz może gdzieś spisany numer taśmy pod kiere z multi ?
Mam całą kiere z poduszką. Pozostałe rzeczy jak wiązka czy sterownik to pikuś - wiązkę sobie sam zrobie na podstawie ELSA, a sterownik da radę znaleźć.
Problem mam bo nie mogę znaleźć numerów w ETKA taśmy kiery - dysponujesz może numerami ETKA tej taśmy ? Przeszukałem też tu wątki na forum, ale niestety bezskutecznie.
Zostaw komentarz:
-
-
To nie jest przekaźnik. To jest sterownik kierownicy multifunkcyjnej. Tylko wygląda jak przekaźnik.
Łączy kierownicę, manetkę, radio, sterownik silnika i przekaźnik klaksonu.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez Andy90 Zobacz wpisjeśli ma to w samochodzie to pod kolumną kierownicy znajdzie czarny przekaźnik 451 / 452 i najlepiej niech po prostu całą wiązkę od niego jaka wychodzi wyciągnie dla Ciebie.
Jak będzie szedł po kabelkach to trafi do radia i do kierownicy napewno.
Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka
I czy to wszystko to plug 'n Play, czy jest potrzeba jakiegoś "druciarstwa"?
Ostatnio edytowany przez euphonic; 51075.
Zostaw komentarz:
-
-
jeśli ma to w samochodzie to pod kolumną kierownicy znajdzie czarny przekaźnik 451 / 452 i najlepiej niech po prostu całą wiązkę od niego jaka wychodzi wyciągnie dla Ciebie.
Jak będzie szedł po kabelkach to trafi do radia i do kierownicy napewno.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez koleś Zobacz wpisNa allegro:
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez euphonic Zobacz wpisA gdzie go znajdzie ten mój człowiek
Zamieszczone przez euphonic Zobacz wpisa co ze sterownikiem lub modułem, bo i taki widziałem gdzieś na alle I jakis forum?
Ja wiązkę wolałem kupić niż samemu rzeźbić.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez Andy90 Zobacz wpisSterownik multi to znajdziesz jak wpiszesz przekaźnik nr 451 lub 452, co do wiązki to trzeba z ELSA wyciągnąć schematy. jak się uda to wieczorem podeślę tutaj
PS będę wdzięczny za schemat z ETKA
Zostaw komentarz:
-
-
Sterownik multi to znajdziesz jak wpiszesz przekaźnik nr 451 lub 452, co do wiązki to trzeba z ELSA wyciągnąć schematy. jak się uda to wieczorem podeślę tutaj
Zostaw komentarz:
-
-
Panowie...
Potrzebuję zdjęcia (fotki) sterownika multi i wiązki kabla. Nagrałem wszystko od chłopaczka, ale on nie wie dokładnie czego szukać, nie chcę by kable po urywał bo coś gdzie będzie haczyć. A sterownik i ja j wiem jak wyglada
Zostaw komentarz:
-
-
Dzięki wszystkim za pomoc.
Na początek...
Radio mam takie: https://www.google.com/search?q=vw+r...obile&ie=UTF-8
Dwa...Can nie wiem czy mam ani też jak sprawdzić, brak kabli, vag, vcds, itp
Co do reszty, to w weekend Przymorze się do lektury.( Poszukiwań.
Narazie dzięki chłopaki
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez Andy90 Zobacz wpissterownik jak się nie mylę 451 lub 452
Zamieszczone przez Andy90 Zobacz wpisZ innej beczki a jeśli chcesz przerobić to pod nie-ori radio ? podobno się da.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez euphonic Zobacz wpisCo jest potrzebne do montażu takowej kierownicy. Dodam, że tempomat mam
Poduszkę mam do takiej kierownicy.
Kierownica z Superba 1 - będzie zielone podświetlenie. Może być również z Sharana, Golfa IV, Passata - będzie czerwone podświetlenie. Trudno znaleźć ładną w ori skórze więc jak nie znajdziesz to bierz najtańszą i daj obszyć (około 150 zł).
Manetka może zostać ta co jest.
Wiązka kosztuje 220 zł jeśli nie będziesz robił jej sam.
Obecną wiązkę tempomatu trzeba wypiąć z wtyczki na podszybiu oraz manetki i wpiąć z wiązki multifunkcji.
Na Ślasku mogę zamontować.Ostatnio edytowany przez koleś; 6390.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez euphonic Zobacz wpisCo jest potrzebne do montażu takowej kierownicy. Dodam, że tempomat mam Ori i mfa tez.
Mam na myśli kable moduły itp....
Zostaw komentarz:
-
-
Kierownica multifunkcyjna do octavia 1u kombi
Witam m, część.
Co jest potrzebne do montażu takowej kierownicy. Dodam, że tempomat mam Ori i mfa tez.
Mam na myśli kable moduły itp....
Tagi: Brak
-
Zostaw komentarz: