vince123, fotele wyglądają tak :arrow:
tak jak napisałem, to wersja z GIV GTI 98', grzane stołki, regulacja lędźwi, podłokietnik z tyłu, "kubełki".
[O1] fotele
Zwiń
X
-
Tony065, mialem ostatnio fotele z naszej rs . i powiem ze bylem pozytywnie zachwycony. fajne trzymanie boczne, regulacja ledzwi... tylko troche w tylek zimno :roll:
masz moze jakies foty jak to sie prezentuje w aucie?
podgrzewania w ori i tak nie mam a chyba i sporo roboty przy tym by bylo ,wiec dlatego odpuszczam raczej..
Zostaw komentarz:
-
-
vince123, polecam textylne Recaro z GIV. Ja wychaczyłem jesienią 2012r kpl. za 800 zł w bardzo dobrym stanie. Ma wszystko co napisałeś + grzane stołki :szeroki_usmiech niektórzy polecają fotele z Leo TS, ale tam nie ma regulacji lędźwiowej. Meble z A3/S3 też będą pasować, bo to ta sama płyta podłogowa. Pastuch/A4/A6 to zdaje się tylko fotele podejdą, bo mocowanie kanapy jest inne.
Zostaw komentarz:
-
-
[O1] fotele
witam.
mam zamiar kupic fotele:
-z regulacja ledzwi
-kubełkowe.
tylna kanapa moze miec podlokietnik :wink:
mozecie mi doradzic w co celowac??
wiem ze pasuja fotele z toledo, leona ,golfa IV. a jak z audi ,pasuja?
budzet mysle ze 600 -700zl.
Zostaw komentarz:
-
-
[O1] fotele
Mój ojciec miał takowe oponki założone i przy 100 km/h odpadł mu kawał bieżnika.To raz.
Dwa.Mąż kuzynki mojej żony () pracuje w firmie zajmującej się bieżnikowaniem/nalewaniem opon.Rozmawiałem z nim nie raz i powiem tak.On sam(choć ma zniżki, tzn. wie kiedy coś z palety spada
)jeździ na oponach normalnych czyli nie regenerowanych.To chyba mówi samo za siebie.
Ale w teren - czemu by nie.No chyba,że zapier..la się 120 po lesie
edit:
Dodam,że to nie jest firma w garażu pana Stefana.Sprzedają opony na szeroki rynek.Tagi: Brak
-
Zostaw komentarz: