[O1] fotele

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Tony065
    odpowiedział(a)
    vince123, fotele wyglądają tak :arrow:

tak jak napisałem, to wersja z GIV GTI 98', grzane stołki, regulacja lędźwi, podłokietnik z tyłu, "kubełki".
    Załączone pliki

Zostaw komentarz:

• vince123
    odpowiedział(a)
    Tony065, mialem ostatnio fotele z naszej rs . i powiem ze bylem pozytywnie zachwycony. fajne trzymanie boczne, regulacja ledzwi... tylko troche w tylek zimno :roll:
    masz moze jakies foty jak to sie prezentuje w aucie?
    podgrzewania w ori i tak nie mam a chyba i sporo roboty przy tym by bylo ,wiec dlatego odpuszczam raczej..

Zostaw komentarz:

• Tony065
    odpowiedział(a)
    vince123, polecam textylne Recaro z GIV. Ja wychaczyłem jesienią 2012r kpl. za 800 zł w bardzo dobrym stanie. Ma wszystko co napisałeś + grzane stołki :szeroki_usmiech niektórzy polecają fotele z Leo TS, ale tam nie ma regulacji lędźwiowej. Meble z A3/S3 też będą pasować, bo to ta sama płyta podłogowa. Pastuch/A4/A6 to zdaje się tylko fotele podejdą, bo mocowanie kanapy jest inne.

Zostaw komentarz:

• vince123
    odpowiedział(a)
    [O1] fotele

witam.
    mam zamiar kupic fotele:
    -z regulacja ledzwi
    -kubełkowe.
    tylna kanapa moze miec podlokietnik :wink:
    mozecie mi doradzic w co celowac??
    wiem ze pasuja fotele z toledo, leona ,golfa IV. a jak z audi ,pasuja?
    budzet mysle ze 600 -700zl.

Zostaw komentarz:

• descente
    rozpoczął temat [O1] fotele

[O1] fotele

Mój ojciec miał takowe oponki założone i przy 100 km/h odpadł mu kawał bieżnika.To raz.
    Dwa.Mąż kuzynki mojej żony ( ) pracuje w firmie zajmującej się bieżnikowaniem/nalewaniem opon.Rozmawiałem z nim nie raz i powiem tak.On sam(choć ma zniżki, tzn. wie kiedy coś z palety spada )jeździ na oponach normalnych czyli nie regenerowanych.To chyba mówi samo za siebie.
    Ale w teren - czemu by nie.No chyba,że zapier..la się 120 po lesie

edit:
    Dodam,że to nie jest firma w garażu pana Stefana.Sprzedają opony na szeroki rynek.
Pracuję...