problem z licznikem

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Senior44
    Classic
    • 2010
    • 1

problem z licznikem

Do ratownika na basenie podchodzą 3 stare baby i chcą pływać. Facet się bał, że stare szkapy się potopią, ale dał się namówić.
    Wskakuje pierwsza, robi 15 basenów w 10 minut i wychodzi uśmiechnięta. Facet mówi:
    - Świetnie plywasz jak na taką starowinę.
    Baba odpowiada, że w latach osiemdziesiątych była mistrzynią juniorek w pływaniu.
    Wskakuje druga baba, robi 25 basenów w 12 minut i wyłazi. Facet pyta, a ona odpowiada, że za młodu była mistrzynią Europy.
    Wskakuje trzecia, płynie żabką, delfinem. Zrobiła 30 basenów w 10 minut i wyłazi.
    Ratownik:
    - No pani to pewnie była mistrzynią świata.
    - Nie. Ja byłam kurwą na telefon w Wenecji.

Przychodzi facet do recepcji i mówi:
    -Zasłałem łóżko- na to recepcjonistka:
    -Dziękujemy.
    -Płosze bałdzo
    :diabelski_usmiech

Rosyjski atomowy okręt podwodny klasy "Tajfun" przenoszący strategiczne rakiety nuklearne. Pozycja: gdzieś na morzu Barentsa. Czas: 03:50 czasu moskiewskiego. Nagle - wstrząs. Przebudzony kapitan wywołuje oficera wachtowego:
    - Co się dzieje?
    - Jakieś dwie minuty temu chorąży Kowbasiuk otrzymał radiogram, że jego żona wyjechała z jakimś kochasiem do Wenecji.
    - No a wstrząs?!
    - Rakiety dolecą do Wenecji za 18 minut.

W poczekalni siedziała kobieta z dzieckiem na ręku i czekala na doktora. Gdy ten wreszcie przyszedł, zbadał dziecko, zważył je i stwierdził, że bobas waży znacznie poniżej normy.
    - Dziecko jest karmione piersią czy z butelki? - spytał lekarz.
    - Piersią - odpowiedziała kobieta.
    - W takim razie proszę się rozebrać od pasa w górę. Kobieta rozebrała się i doktor zaczął uciskać
    jej piersi. Przez chwilę je ugniatał, masował kolistymi ruchami dłoni, kilka razy uszczypnąl sutki. Gdy skończył szczegółowe badanie, kazał kobiecie się ubrać i powiedział:
    - Nic dziwnego że dziecko ma niedowagę. Pani nie ma mleka!
    - Wiem - odpowiedziała - jestem jego babcią, ale cieszę się że przyszłam.

- Słyszałem, że twoja Teściowa miała wypadek.
    - Tak, szła do piwnicy po ziemniaki na obiad, na schodach potknęła się i skręciła kark.
    - I co zrobiliście??
    - Spaghetti.

Wczoraj śmialiśmy się z dziadkiem do utraty tchu........ Dziadek wygrał.

dzwoni jedna przyjaciolka do drugiej:
    -hej kryska, jest u ciebie moj maz?
    -nie ma, a co?
    -hmmm... dziwne. jak wychodzil z domu to mowil ze idzie na kurwy...
    -faktycznie dziwne. przeciez wcale nie musial wychodzic...
    Senior44
  • jarus1982
    Classic
    • 2009
    • 7

problem z licznikem

witam wiem ze bylo juz duzo ostow natemat licznika, ale jestem w deswracji.
    srawa wyglada nasteujaco najgoresze jest to ze brakuje mi jednej literki na klawiaturze,
    do rzeczy, wysiald mi licznik znaczy sie wyswietlacz z lewej strony nie dzial i wszystkie zegary
    oraz od momentu gdzy to sie stalo nie moge odalic silnika, tzn gasnie o 3 sekundach, wiec wywnioskowalem ze immo siadlo w liczniku.
    Dzisiaj bylem w warsztacie (w irlandii( i zaytalem sie czy mozna to narawic, owiedzieli mi ze oni nic nie zrobia i trzeba nowe zegary z tym ze trzeba je zamowic w salonie skody, a w skodzie nie daza im codu do imo bo chca zeby to w ich serwisie skody narawic a najgorsze jest to ze serwis jest sto kilosow od moijego domu a ja nie moge odalic mojego auta.
    Jezeli ktos mogl by mi cos doradzic to z gory dziekuje

Komentarz

Pracuję...