wodzik (wybierak biegów)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • edkon
    Classic
    • 2011
    • 2

wodzik (wybierak biegów)

Zamieszczone przez Techno200
    polska armia jest w Iraku i Afganistanie juz pare lat, to jest ZAJEBISTY poligon dla zolnierzy dowodztwa, testowanie sprzetu i wogle
    coś o tym wiem ...a nawet więcej niż potrzeba ale sory...nie mogę o tym tu pisać :shhh
    Tacy ludzie to juz zawodowcy i w razie "W" liczaca sie sila wyszkolonych zolnierzy
    (większość jedzie tam tylko dla pieniędzy, część z przymusu...tylko znikoma ilość z chęci sprawdzenia się, co do poziomu wyszkolenia ...hmmm tu bywa różnie, racja mamy dobre jednostk/ich pododdziały a oczywiście najsłabszą stroną są nasze sztaby (jak na początku 1939r- nadal siedzi tam "stary beton") ...zarypane papierami i tkwiące nadal nogami w betonie, znam jedynie nie licznych którzy zaczeli mysleć wg nowej koncepcji Nato (ale siedząc w tym od środka w sumie widzę ile w tym wszystkim picu i robienia dobrego wrażenia) i
    I nie mozna pisac ze np Bialorus by nas pokonala
    niestety...
    Zamieszczone przez b707
    Problem w tym że to właśnie Jankesom są nie opłaca. Gospodarka stanów jak i ich wojsko nie jest wstanie pociągnąć kolejnego konfliktu jednocześnie utrzymując ochronę kraju na obecnym poziomie. Z tego samego powodu USA tylko gada o Iranie.
    obawiam się , że właśnie jest na rękę nowy konflikt a działania zbrojne spokojnie nakręcą gospodarkę. Zapewne pamiętacie co zrobił Hitler....rozkręcił gospodarkę za pomocą zbrojenia, no ale na dobre mu to na szczęście nie wyszło.
    relacja USA-CHINY
    no właśnie tutaj chyba jest sedno sprawy a trzeba do tego dołożyć jeszcze obecość Rosji i Japonii w pobliżu.
    Gdzy Chiny cos odjebaly z USA
    podejrzewam, że nic nie zrobią jeśli chodzi o USA gdyż Zółtki zakryli by ich czapkami (a Chiny mają zbyt wielkie wpływy na gospodarkę USA)
    USA moze dojsc do wniosku ze lepiej pojsc z Chinami na starcie
    wtedy możemy już spokojnie szukać białego prześcieradła i nakryć się nim w oczekiwaniu na koniec... :P
    www.galeriaczas.pl
  • kachahaha
    Classic
    • 2010
    • 3

wodzik (wybierak biegów)

Witam,
    Mam skode octavie 1,6 w benzynie (100kM). Przy wybijaniu na luz lewarek nie powraca swobodnie do środka. Co może być przyczyną i jak temu zaradzić. Pryskałem wd 40 na wszystkich elementach ruchomych biegów...na zewnątrz. Przyczyna leżeć może tylko ze strony wodzika?

Komentarz

Pracuję...