Wspomaganie,maglownica

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • SklepMartec_pl
    Drive
    • 2013
    • 46

Wspomaganie,maglownica

pomyśl co się stanie w razie wypadku ,i ktoś z pasażerów zostanie poważnie ranny ,zostanie kaleką lub umrze . Oczywiście kierowca przeżył i powiedział że go oślepiłeś ,myślę że blada.
    Też miałem HIDY w soczewkach i właśnie aby uniknąć tego typu sytuacji zmieniłem na ori xeny ,ku mojemu zdziwieniu różnica jest kolosalna .Na początku założyłem bez poziomowania ,potem zbierałem graty ,wszystko po to aby po kieszeni nie poczuć za bardzo.
    W tej chwili mam już zrobione poziomowanie i myślę ,że mógłbyś też tak zrobić a satysfakcja będzie gwarantowana
    www.sklepmartec.pl - sklep motoryzacyjny.
  • boogoo
    Ambiente
    • 2012
    • 239

Wspomaganie,maglownica

Witam.Takie pytanko,czy miał ktoś jakieś stuki lub trzaski ze wspomagania?Bardzo podobne do tykającego kierunkowskazu-tylko nietaktowne?

[ Dodano: Nie 04 Mar, 12 14:18 ]
    Więc, wydało się!!!Wczoraj wszedłem pod auto osobiście i ....znalazłem przyczynę stuków
    W wyniku najechania kiedyś na coś -środkiem podwozia,trochę się ukruszyło aluminium osłaniające silnik wspomagania i maglownicę.W momencie szarpnięć silnikiem elektrycznym,był słyszalny ów dźwięk.
    Sprawę załatwiłem dokręcając śrubę o półtora obrotu, mocującą układ wspomagania do blachy aluminiowej.I cisza! 8)
    ASO odrzucało myśl o wspomaganiu,a stawiali na mocowanie mcpersona-górne...ale to były gdybania przez telefon .
    Bałem się,że taki mały przebieg,a tu wspomaganie się kończy...i nasuwała mi się myśl czasem...czyżby Skoda nie dba już o jakość techniczną?Ale zwracam honor. :hura :hura
    Następna będzie panamera....????
    Bo trzeba leczyć przyczyny, a nie skutki...

Komentarz

Pracuję...