proszę mówić prawde
Lusterko...
Zwiń
X
-
Lusterko...
Dzisiejsza niedziela byla pechowa dla mojej octavki :cry: .Ojciec pojechal nia do kosciola i na drodze byla wielka dziora ,niechcac w nia wpasc troche zjechal na lewy pas i lusterko sie rozsypalo o lusterko jadacego auta z naprzciwka.
Ile kosztuje cale lusterko w ASO?
Czy mozna wymienic sama obudowe ,ta lakierowana i wklad?
Mechanizm dziala ,niewiem jak podgrzewanie :roll:
A oto fotka:
link
-
-
danielpoz
sama obudowe??? lustro jest nie rozbieralne-teoretycznie bo kto sklepie potem te nity??? :shock: w ASO wystepuje jako jedna calosc wiec chyba ktos ci bajki naopowiadal
w ASO mozna kupic cale lustro za okolo 400zl a ja na gieldzie kupilem za 150zl+ malowanie czywiscie
Samiec: mialem identycznie rozawlone hahaha
Komentarz
-
Zamieszczone przez danielpozsama obudowe??? lustro jest nie rozbieralne-teoretycznie bo kto sklepie potem te nity??? :shock: w ASO wystepuje jako jedna calosc wiec chyba ktos ci bajki naopowiadal
w ASO mozna kupic cale lustro za okolo 400zl a ja na gieldzie kupilem za 150zl+ malowanie czywiscie
a bajeczek nikt mi nie opowiadał, sprzedaję części więc wiem
pozdro
Komentarz
-
-
danielpoz
pytalem w ASO-cale lustro+ szklo
a jak zapytalem na gieldzie o sam plastyk to ludzie sie smiali a jeden pokazal mi jak to jest skonstruowane i powiedzial ze rozebrac sie pewnie i da ale jak to zmotac w calosc?
widzieles to na oczy???? chyba nie :wink:
Komentarz
-
Zamieszczone przez danielpozpytalem w ASO-cale lustro+ szklo
a jak zapytalem na gieldzie o sam plastyk to ludzie sie smiali a jeden pokazal mi jak to jest skonstruowane i powiedzial ze rozebrac sie pewnie i da ale jak to zmotac w calosc?
Twoja racja mój spokój.
Komentarz
-
-
danielpoz
-
Zamieszczone przez danielpozpytalem w ASO-cale lustro+ szklo
Co do ASO, to w ASO występuje listwa zapłonowa do Feli/Fabii/Octavii jako całość, więc w przypadku kłopotów z przebiciami musisz wybecelować 500zł :!: Powodzenia, wystarczy pojechać do sklepu z częściami, kupić same gumki listwy zapłonowej i za 40zł mieć taki sam efekt jak w ASO za 500. Wnioski sam sobie wyciągniesz, prawda :?:
pozdrawiamZałączone plikiTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
danielpoz
Zamieszczone przez SebastianNo o tym mówie, a co do giełd to jakiego pochodzenia jest taka część??
Twojego kolegi ??
Owszem 0,5% rozbity na części
Misiek: widziels to lusterko od srodke? a ja ten temat juz przerabialem i jakos nie chce mi sie wierzyc ze jestes w stanie zabezpieczyc ta zapinka/nitem i sciskajac jednoczesnie sprezyna ktora jest wyjatkowo twarda-powodzenia zycze i nie rozwalcie platyku gdy bedziecie to motac bo nie ma nawet jak tego oprzec na stole :wink:
a co do numerow w etce to i tak pewnie ASO nie ma samych elementow tylko jako calosc-choc pewnie mozna zamowic z czach
moze jest jakas instrukcja w elsie jak to zlozyc w kupe? albo co do tego jest potrzebne
Komentarz
-
Zamieszczone przez danielpozmasz jakis problem??? a co do gieldy to chyba zbyt pochopne oskarzenia co do mojej osoby!!!!! rozumiem ze Ty nigdy nie kupiles niczego uzywanego??? swietoszek sie znalazl-nastepny idealista :shock:
Nic nie dasz sobie powiedzieć.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez RadkowNa allegro maja cale lusterka po 100-150 pln - czasami mozna nawet pod kolor sobie dobrac. I jak kupis od super sprzedawcy to masz raczej pewne.
[ Dodano: Pon 21 Mar, 05 09:46 ]
Zamieszczone przez danielpoza co do numerow w etce to i tak pewnie ASO nie ma samych elementow tylko jako calosc-choc pewnie mozna zamowic z czach
Komentarz
-
-
danielpoz
rozumiem Twoje oburzenie bo skoro sprzedajesz czesci i obudowa kosztuje 150zl a wklad 160 to faktycznie cale lustro kopmpletne za 150 lub mniej jest dla Ciebie konkurencja
Skoro mam gielde pod nosem to trudno zebym kupowal takie drogie elementy o jakich piszesz
A co do samej gieldy to jesli kogos nie zlapales za reke to nie mow ze ten towar jest kradziony :wink:
Jak Ci sie zdrowo wysra getribe to ciekawe czy nowa kupisz w ASO czy uzywke za 400-500zl? :twisted:
milego dnia
Komentarz
-
Zamieszczone przez wasylhmmm za tą kwotę pokusiłbym się o montaż lusterek od Superba z dolnym podświetleniem :szeroki_usmiech TAAAAAKIII BAJER !!!! k
W ASO za kompletne lusterko od octy chca 460zl plus malowanie :roll: Ciekawe ile by chcieli od superba.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez RadkowA dzis na allegro pojawilo sie to:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=45727872
Tylko mi sie wydaje ze to jest inna obudowa niz od skody ,ma chyba takie przetloczenie z przodu,a skodowskie tego nie maja :roll:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SamiecZamieszczone przez RadkowA dzis na allegro pojawilo sie to:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=45727872
Tylko mi sie wydaje ze to jest inna obudowa niz od skody ,ma chyba takie przetloczenie z przodu,a skodowskie tego nie maja :roll:"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Dzisiaj bylem odebrac i zamontowac ta lakierowana obudowe 8)
Ale mnie skasowali 282zl z tego 40zl za monataz :shock: gosciu wyja dwa kabelki od wkladu ,wykrecil 2 srobki. Zajelo mu to moze z 5 min.(10 z pojciem po plstikowa ramke).
Do tego jeszcze przy rozebraniu wyszlo ze taka ramka za 8zl jest peknieta , i pod spodem tej obudowy lakierowanej jest w tym czarnym plastiku urwany zaczep jeden(koszt tego plastiku 60zl). To olalem jakos sie trzyma i nic nie widac Dodatkowo wyszlo ze ucierpial lekko mechanizm sterowania,ale tez olalem wymieniac bo niby jeszcze chodzi.
Koszt wyniusl 450zl A cale lusterko kosztuje 480zl plus lakierowanie 73zl.
Zebym wiedzial ze jest jeszcze cos popsute i ze tyle kasy wyjdzie to bym na PZU zglosil z AC i cale wyminil :roll: Na drugi raz (oby nie) szukam na gieldzie :evil:
Jak juz czlowiek poskladal do kupy lusterko w ASO ,to pojawilo sie na allegro , tylko przemalowac i wklad wsadzic :roll: moze komus sie przyda:
Komentarz
-
Komentarz