[O2] Climatronik

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • spinkris
    Classic
    • 2011
    • 14

[O2] Climatronik

Zamieszczone przez klinek
    aha żeby nie było żebym kupił lepiej dedykowane, nie kupie bo mam lepszą wizje montażu
    To jak masz wizje to kupuj i montuj po uważaniu.
    Ja na razie wybrałem Swinga - okazyjnie można już kupić za 600zł na aukcjach jak się trochę popoluje. Na nim przynajmniej ładnie wyświetlają mi się czujniki cofania. Za jakiś rok będzie Columbus bo ceny są coraz bardziej zachęcające.
  • Andoran
    Rider
    • 2010
    • 356

[O2] Climatronik

witam, mam pytanie, czy znacie link lub wiecie gdzie można kupić panel Climatronica do OII po FL? przymierzam się do zmiany na Columbusa, rozmaiwałem z Grygy i mówi że musze zmienić panel żeby zintegrować z climą. Albo nie potrafie szukać albo nie moge tego faktycznie znaleźć. Chyba nie ma problemu z dopasowaniem paneli climatronica przed fl z tym po?
    drugie pytanie czy mozna gdzieś dokupić znaczek RS na kierownice do OII przed FL? jak kupiłem to już nie było..
    My "Silver"
    http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=66739
    Pimpness Car Detailing - renowacja lakieru, pranie tapicerki, renowacja skóry, czyszczenie i konserwacja tapicerki skórzanej, renowacja reflektorów, powłoka kwarcowa, kompleksowe czyszczenie pojazdów.

Komentarz

Pracuję...