Kierownica trójramienna

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Wacman
    Classic
    • 2012
    • 3

Kierownica trójramienna

ja na razie liczę koszty bo jak już pisałem pod uwage biorę emulator kontra MDI. Samo MDI w carsystems razem z kablem plus wysyłka kosztuje 480 zł do tego muszę doliczyć jeszcze te dodatkowe elementy, które pewnie będe musiał kupić w ASO. Owszem mimo rzetelności miśka i jego profesjonalności jak już pisałem liczę koszty więc stąd moje pytania. Jeżeli wyjdzie to porównywalnie do ceny u miśka to wiadomo gdzie kupie Co do zakodowania to już VCDS-em zakodowałem sobie że ma być MDI, natomiast co do montażu to nie znalazłem opisu więc trzeba samemu chyba pobawić się.
  • jerzygdi1
    Classic
    • 2010
    • 18

Kierownica trójramienna

Witam.
    Posiadam Octavię II FL z 2010 r z kierownicą czteroramienną. Zamarzyła mi się wymiana - zmiana na trójramienną ( taka jak na tej aukcji http://moto.allegro.pl/nowa-skorzana...770807971.html ). Mam więc pytanie : czy poduszka wraz z osłoną od kierownicy czteroramiennej będzie pasowała do trzyramiennej?
    jerzygdi1

Komentarz

• DanielOctavia
      Rider
      • 2011
      • 432

A ja wlasnie tez bym chcial zalozyc trójraminną tylko ze do skody Octavii I rocznik 2001 silnik 1.9Tdi i wlasnie pytanie czy bedzie pasowala pozdrawiam
      http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=53207 Octavia I 1.9TDI

Komentarz

• McGan
        RS
        • 2010
        • 3574
        • Superb III (3V3)

jerzygdi1, tak pasuje
        DanielOctavia, do Octavii 1 włożysz też prawdopodobnie kierownicę z O2 (ale musisz kupić kierę z poduchą) - niech ktoś jeszcze potwierdzi, ale raczej bezproblemowo.
        Jest: Kodiaq 2024 2.0 TSI 4x4 DSG Sportline, Nissan Patrol 2.8 1992 Long, Ford Mustang 4.6 V8 2010
        Było: Audi S6 Avant Quattro 4.2 340KM 420Nm,​ Octavia 2 2.0 TDI BMM 230KM 490Nm, Ford Mustang 3.7 2012 350KM, Nissan Patrol 2.8 1995 Long, Opel Astra G 1.6

Komentarz

Pracuję...