Rzeczywisty pomiar parametrów

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Mrykot
    Drive
    • 2005
    • 85

loru, no ale przecież to nie z winny mercedesa, więc sporo dostanie z powrotem.

sesik, rozwalają mnie tacy ludzie. Szkoda mi tylko kierowcy, który niechybnie trafi takiego kretyna.
  • Subaru
    Rider
    • 2005
    • 640

Jak wielu z Was wie staram się upchnąć system diagnostyczny z wyświetlaniem parametrów pracy silnika w czasie rzeczywistym. Poniżej filmik

W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.

Chcę do tego wykorzystać tablet 7" z androidem. Całość planuję zabudować w osłonę przeciw słoneczną. Problem pojawił się gdyż nie mogę podłączyć bluetooth'a do tabletu, a ceny takich, które mają je wbudowany są 3 razy większe niż mojego.

Od kilku dni zgłębiam temat i znalazłem kable diagnostyczne które wypluwają sygnał nie po BT a po Wifi co mój tablet posiada. Co prawda cena takiego kabla jest trochę wyższa ale mieści się w normie. Nasunął jednak inny problem.

Jaki program diagnostyczny działa pod androidem i obsługuje wifi?

Wszystkie które znalazłem na androida obsługują tylko BT, a takie które działają po wifi są tylko na iphone'a. Czy znacie jakieś programy diagnostyczne na androida obsługujące wifi? Z góry dzięki za pomoc
    Koniki są po to by je karmić

Komentarz

Pracuję...