Jeśli ktoś wie albo ma proszę o pomoc w znalezieniu odpowiedzi na pytanie czy:
Istnieje możliwosć dołożenia do OII FL u kierowcy takiego schowka pod siedzeniem jak zamontowany jest pod fotelem pasażera.
Proszę poszukajcie w ETCE, jeśli jest poproszę o numer a jeszcze lepiej o cenę zakupu.
Jako takiego schowka pod kierowce nie ma, ale spokojnie bedzie pasowac ten spod pasazera o ile nie masz elektrycznie regulowanego siedzenia. Jesli chodzi o zakup to mysle ze tylko ASO zostaje.
ja tez interesowałem sie tym temetem i chce sobie zamontować taki schowek(czekam tylko na cieplejsze dni). Pytałem w ASO o taki schowek i cena takiego schowka to 80zł, z zamontowaniem nie powinno być problemu tylko trzeba kupic ten od wersji angielskiej dla pasazera po lewej stronie :wink:
golibroda, a po co potwierdzać?
idziesz do ASO, mówisz co chcesz i zamawiasz
ich psi obowiązek żeby zamówic to co chcesz-jak sie pomylą to ich problem
a jak ty im podasz błędny nr to nie bedzie reklamacji
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Ale ja nie chcę podawać numeru. Chcę wiedzieć dla sprawdzenia czy poprawny element zamówią :P A może można gdzieś wyrwać taniej .... nie zastanawialiście się nad takim rozwiązaniem ?
A może można gdzieś wyrwać taniej .... nie zastanawialiście się nad takim rozwiązaniem
golibroda, jesli cena w ASO jest 80pln to ja naprawdę nie widze potrzeby szukania
ale jeśli chcesz, to znajdź kogoś kto robi przekładki z anglików i kup od niego, może ktoś sprzeda ci np za 70pln
wielkorotnie części na allegro są droższe niż w ASO-przykladem jest schowek na okulary, który na allego hula po 99PLN(plus przesylka) a w ASo z fakturą kosztuje 82PLN
no ale to kwestia gustu- a o tym sie nie dyskutuje
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
ale jeśli chcesz, to znajdź kogoś kto robi przekładki z anglików i kup od niego, może ktoś sprzeda ci np za 70pln
Zamieszczone przez piotrek_gdy
części na allegro są droższe niż w ASO-przykladem jest schowek na okulary, który na allego hula po 99PLN(plus przesylka) a w ASo z fakturą kosztuje 82PLN
2 lata temu klient kupował w aso przeciwmgielne do cheerokie w aso za 250 i sprzedawał je za 450 na allegro :diabelski_usmiech
marbab, no może troszkę mnie poniosło , ale to naprawdę troszkę. moge się dopytać co i jak jak do mnie przyjedzie. klient wiarygodny, 2 lata temu dolar stał naprawdę nisko a on siedzi w amerykańcach/polecam go / od dawna.
Komentarz