Witam, mam octavke z dwoma głosnikami z przodu, tylnych brak. Do kogo zgłosić sie w woj. mazowieckim, żeby mi dorzucił dwa dodatkowe plus odblokowanie ich w radiu? polecicie kogoś? Głośniki kupię sam, potrzebuje magika co mi to jakos zamontuje
Mam podobny problem (2FL),tylko nikogo nie szukam, ale nie wiem jak rozkręcić tylne drzwi żeby nie uszkodzić zaczepów,Jak ktoś wie jakie są sposoby proszę o info
dzięki
Lepiej być szczęśliwym i bogatym niż nieszczęśliwym i biednym
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
2.0-16v Michał,
witam ok że jakieś spinki są to wiem tylko w którą stronę to otwierać (zaczynać od góry,od dołu czy nie ma to znaczenia)wystarczy mocniej szarpnąć??a te torxy to gdzie(pod jakąś zaślepką??)
Lepiej być szczęśliwym i bogatym niż nieszczęśliwym i biednym
Mam podobny problem (2FL),tylko nikogo nie szukam, ale nie wiem jak rozkręcić tylne drzwi żeby nie uszkodzić zaczepów,Jak ktoś wie jakie są sposoby proszę o info
dzięki
adamm36 i jak Ci poszło ? Dzisiaj dojechały do mnie głosniki na tył i będę się przymierzał do montażu, jaki czas operacji i jak z kablami ,którędy puścić itp ?
----> ! biała MurzyNka ! <----
---->było 101km 260NM jest 136km 312NM<----
Witam
Czy koledzy którzy montowali głośniki w tylnych drzwiach moga mi powiedzieć jakiej średnicy sa głośniki?? Tez chcę dołożyć, ale nie chce 2 razy zdejmować tapicerki drzwi
W jakim wyposażeniu bądź wersji wyposażenia są wiązki poprowadzone do tylnych drzwi ale nie ma tam głośników czyli tzw przygotowana instalacja pod głośniki wie ktoś może? czy tylko elegance miało to w pakiecie z głośnikami?
georgg, dziękuje. pytalem bo pamietam ze kiedyś czytalem o opcji z sama instalacja ze byla dostępna ale chyba właśnie jako opcja a nie jako wersja wyposażenia
Witam
Czy koledzy którzy montowali głośniki w tylnych drzwiach moga mi powiedzieć jakiej średnicy sa głośniki?? Tez chcę dołożyć, ale nie chce 2 razy zdejmować tapicerki drzwi
Do tyłu wejdą max 16.5 tylko przy tym rozmiarze będziesz musiał przerobić troszkę dystans żeby schował się pod tapicerkę drzwi,
pamiętaj żeby wygłuszyć od razu całość inaczej szkoda czasu bo efekt mizerny
Panowie ja odpuściłem na kilka miesięcy temat audio ale 3 tygodnie temu z braku zajęcia w weekend postanowiłem wygłuszyć sobie drzwi taśmą dekarską
kupiłem dwie rolki taśmy soudala 10m, zdjąłem boczki z przodu, odtłuściłem powierzchnie i przykleiłem wygłuszenie.
Cała operacja zajęła mi jakieś 3 godziny, 2 h bawiłem się z drzwiami kierowcy a godzine z tymi pasażera bo już miałem jakieś doświadczenie :lol:
straty to dwa zatrzaski nie wpływające na to jak mocno trzyma się boczek więc nie czekałem do poniedziałku, żeby kupić nowe tylko przykręciłem boczek bez nich. 3h zabawy i 90 zł a różnica bardzo mocno odczuwalna
Głośniki są przynitowane. Jak chcesz wymienić, to rozwiercasz nity i dajesz nitonakrętki, na to dystans i dopiero głośnik. Jak Ci się nie chce albo nie masz nitownicy, to przykręcasz na zwykłych śrubkach.
Komentarz