Cześć,
Mam zagwozdkę. Posiadam octavię II przedliftową z oryginalnie zamontowanymi ksenonami i spryskiwaczami do nich. Jakiś czas temu przestały spryskiwacze działać.
Podpiąłem pod Vag-a i wyszedł błąd przekaźnika.
Przekaźnik drogi nie jest więc postanowiłem go wymienić. i tu pojawił się problem- gdzie on jest zamontowany?
Przekaźnik który kupiłem ma oznaczenie 645. pod deską rozdzielczą u kierowcy takiego przekaźnika nie znalazłem.
Czy może być tak że zmieniła się numeracja? samochód jest z końcówki 2007.
czy może ten przekaźnik jest gdzieś indziej?
Za wszelkie sugestie będę wdzięczny. Szukałem na forum ale nigdzie nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi.
Zajrzyj do komory silnika. Jest tam również skrzynka z bezpiecznikami i przekaźnikami. Może tam jest?
Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
Trochę odgrzebuję temata ale też muszę wymienić ten przekaźnik. Gdzie coś takieho nabyć? Koniecznie sklep z częściami do Skody czy może to być jakikolwiek przekaźnik?
Mam pytanko - jak się zdejmuje obudowę przekładni? Nie chcę czegoś rozpieprzyć podczas demontażu a muszę wymienić ten przekaźnik. Wszelkie wskazówki mile widziane
Oj tam oj tam, zwykłe problemy z odpowiednim doborem słów
Co mam zdjąć to wiem tylko nie wiem jeszcze jak a nie chcę czegoś ułamać. Z tąd moje pytanie - jeżeli ktoś już zdejmował tą obudowę to z chęcią się dowiem jak to się robi żeby nie eksperymentować a potem żałować :wink:
Komentarz