Zamieszczone przez MajkelRdoM
Zobacz wpis
Felgi - Momo Revenge Mat Black 18"
Zwiń
X
-
Cześć, odkopię trochę temat, ale mam pytanko o te felgi. To są 18” jak w tytule tematu, czy jednak 19”?
-
Hej, trochę już minęło ale zapytam - aktualne?Zamieszczone przez MajkelRdoM Zobacz wpisJeśli ktoś jest zainteresowany to w rozsądnej cenie odsprzedsm Comet 18".
stan idealny, są jak nowe, zapakowane do przechowania w pudła i "czepki".
Ceba na priv.
Zostaw komentarz:
-
Fajnie wygląda, ja myślałem kupić nowe 20stki MSW 50 z nowymi Pilot 4S (była/nadal jest okazja) ale często jeżdżę po nie ciekawych drogach w Włoszech lub innych krajach I boję się... Kupiłem właśnie nowe opony 19stki, orgnialnego rozmiaru.. Teraz będę polował na felgi. Kupiłem auto z 17" zimowymi w październiku, niestety oryginalne 19stki nie były w komplecie z samochodemZamieszczone przez MajkelRdoM Zobacz wpisNo i weszły
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Zostaw komentarz:
-
Jeśli ktoś jest zainteresowany to w rozsądnej cenie odsprzedsm Comet 18".
stan idealny, są jak nowe, zapakowane do przechowania w pudła i "czepki".
Ceba na priv.Załączone pliki
Zostaw komentarz:
-
Hej, model to MOMO Revenge Black Mat. Najlepiej skontaktuj się z dystrybutorem z pod Krakowa.Zamieszczone przez beras2 Zobacz wpisMajkelRdoM , ekstra wyglądają! Też mnie kuszą, tylko u mnie do O3. Powiedz, który to dokładnie model? ET, otwór itp.? Sprawdzałeś czy są w widełkach homologacji?
[email protected], mega profesjonalna obsługa i wszystko fachowo wyjaśnia. Polecam chłopaków gorąco.gorąco.Nie sprawdzałem homologacji.
Zostaw komentarz:
-
Bllady szer 8.0, nie ma dystansów, tylko pierścienie centrujące. Ale na żywo robią mega robotę!!
Zostaw komentarz:
-
MajkelRdoM Gdzie kupowałeś felgi?
Jaka ich szerokość, czy dawałeś jakieś dystanse jeśli tak to jakie?
Zostaw komentarz:
-
MajkelRdoM , ekstra wyglądają! Też mnie kuszą, tylko u mnie do O3. Powiedz, który to dokładnie model? ET, otwór itp.? Sprawdzałeś czy są w widełkach homologacji?
Zostaw komentarz:
-
-
Dzieki! Jadę w poniedziałek do stolicy,lostaram się przymierzyć i podjąć finalną decyzję
Zostaw komentarz:
-
Felgi - Momo Revenge Mat Black 18"
Część,
Przymierzam się do kupienia w/w felg.
Czy wiecie jaki w moim modelu auta, jest otwór centrujący?
pozostałe parametry znam.. (w homologacji brak tego info).
Z góry dzięki.
Screenshot_20210217-211159_Allegro.jpgTagi: Brak
Zostaw komentarz: