Pytanie prejudycjalne.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • bikej78
    Classic
    • 2009
    • 32

Pytanie prejudycjalne.

Witajcie.
    Problem jak w temacie - O2 z climatronikiem
    Temperatura silnika jest ok. Każde inne położenie grzeje jak trzeba ale na nogi zwłaszcza pasażerki daje zimne. Wygląda jakby nie zamykało nawiewu zimnego -, nie przestawia na ciepłe - ale tylko na nogi - po mojej stronie też praktycznie nie grzeje - nie daje zimnym jak z prawej ale prawie nie czuć nawiwu - a to co leci to takie letnie...
    Czy ktoś z Was rozbierał nawiewy w O2. Nie wiem gdzie szukać przyczyny, czy przy panelu środkowym - rozbiórka schowka i okolic coś ułatwi czy to w innym miejscu szukać? A myśl o rozbieraniu całego przodu mnie.... osłabia. :klnie:

Ktoś podpowie...?
  • Udesky
    RS
    • 2007
    • 1692
    • Octavia I (1U2)
    • AHF 1.9 TDI VP 110 KM

Pytanie prejudycjalne.

A więc tak, jutro mam egz. z Prawa Gospodarczego UE, jak to czasem bywa na studiach, w ręce wpadły mi przykładowe pytanie. Z jednym z nich mam nie lada problem, bo nie mogę znaleźć jednoznacznej odpowiedzi. Pytanie brzmi:
    Pytanie prejudycjalne w praktyce ETS obowiązuje na podstawie:
    a) statutu ETS
    b) regulaminu ETS
    c) TWE
    d) TUE

Cały problem polega na tym, że źródła, do których się dokopałem, mówią iż pyt. te obowiązują na podstawie TWE lub TUE w zależności od tego czego dotyczą, teraz dotarłem do informacji, że do rzeczy ma jeszcze coś regulamin ETS.
    Może ktoś z szanownych forumowiczów wie na 100/200% która odpowiedz jest prawidłowa?
    W Polsce nie ma kryzysu.
    Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.

Komentarz

Pracuję...