Pomóżmy powodzianom

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Memek
    Classic
    • 2010
    • 24

Pomóżmy powodzianom

Widać że chłop ze wsi, tablica z tyłu z imieniem buhahahaha remizacar
  • mati160
    RS
    • 2009
    • 2453
    • Octavia III combi (5E5)
    • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Pomóżmy powodzianom

Wiem ze jako forumowicz i to z doiść nie długim starzem nie powinienem, ale takie klęski zdarzają się nam wszystkim, pomóżmy mojemy znajomemu z Passat klub

Użytkownik: JACU6X6
    Region: Podkarpacki

Oto co on sam pisze:

Jednak doszło do tego że muszę o coś poprosić
    Że mam firmę pod wodą i nie wiem co zastanę jak w końcu tam dojadę nie myślę o tym jakoś sobie poradzę.
    Ale szwagier mieszka – mieszkał w Koćmierzowie tam gdzie uderzyła pierwsza fala jeszcze ma wodę po okna. Pisałem już że byliśmy u niego w domu w podziałek ale nie weszliśmy tyle wody jest jeszcze. Pomagamy mu jak się da ale i moje środki też bez dna nie są i się skończyły a obiecanej tak głośno pomocy finansowej nie widać i długo pewnie nikt nie zobaczy. Szwagier nie jest kawaler tylko ma na utrzymaniu żonę dwie dziewczynki 2 letnie i jedną 10 lat. Odzieży im nie brakuje bo tego z darów było sporo pralka u mnie nie stygła ale ta potrzeba zaspokojona. Ale woda zabrała i zniszczyła wszystko w domu i boję się co zastaniemy. Szykuję już sprzęt do mycia chemię i to dla wielu znajomych aby jak woda zejdzie zmywać, dmuchawy aby suszyć. Myślę że jak by ktoś zmieniał meble a stare nie były w rozkładzie to się przydadzą, co będzie potrzebne to będę pisał. Powklejam też fotki jego domu i temat będę uzupełniał.

Podaję swoje dane i numer konta bo nie ukrywam że kasa też się przyda.

51 9434 0002 3001 1004 3717 0001

Jacek Nowak
    Konstytucji 3 Maja 2/5
    39-400 Tarnobrzeg

27-05-2010 Relacja będzie jak zgram fotki byliśmy łudką w domu szwagra podtopiłem caddego ale przejechał 15 km bez paska ładowania i chłodzenia co vw to vw.

28-05-2010 Caddy uruchomiony siedze w firmie gdzie pracują jako ksiegowy, do swojej firmy się nie dostałem jeszcze za dużo wody kolega był na pieszkę podobno jak po wojnie jest. Szwagier objeżdża instytuje które mają "pomagać". A teraz jak pomoc wygląda pani nazwijmy ją Krysia mieszka w Wielowsi która została zalana ale pani mieszka na górce wocy na podwórku nie miała idzie i dostaje kartę powodzianina. Idzie do ciężarówki z darami gdzie urzęduje jej znajoma pani Basia i bierze reklamówkę szczoteczek do zębów i wiele innych rzeczy. Ludzie których zalało czyszczą domy wynoszą sprzęty podłogi panele parkiety wszystko do wyrzucenia nie mają czasu stać w kolejkach i brać co dadzą.

-----------------------------------------------------------------
    Pierwotny wątek o powodzi założony przez Jacka*:
    To pierwszą ofiarą z forum chyba jestem nic z firmy nie wywiozłem wszystko pod wodą nawet to do mnie nie dociera...

-----------------------------------------------------------------
    * dodane przez: jedrus

--------------------------------------------------------------------------------

co robie karcher-serwis

a to moja firma fotka z 15

te okienka za żółtym paskiem w tle o 17 było nad nimi 40 cm

Każda pomoc jest na wage złota wiec prosze pomóżmy mu.
    Pozdrawiam i z góry wielkie dzięki.

имплантация зубов киев

Komentarz

Pracuję...