Set, to była najtansza oferta oprócz PZU ale nie mam do nich zaufanie juz sie kiedys bujałem z wypłatą z AC i dlatego nie kupilem u niech polisy.... widać przepłaciłem! :evil:
Małe strzelanko
Zwiń
X
-
Małe strzelanko
:twisted: Po małej przerwie....
Więc tak w firmie organizujemy sobie małe strzelanko (paintball ) planowany termin to 03.10.2010 (raczej ten termin zostanie ) jak by był ktoś chętny to zapraszam na pw. Opcja jeszcze jest taka że jak będzie pogoda w miarę (nie padającato byśmy powalczyli w plenerku, a jak będzie słabo to zostaje nam już sprawdzona hala :twisted: http://www.paintball.silt.pl/index.php?id=1 ) dodzwoniłem się jednak do mojego kumpla z forum i będziemy mieli strzelanie w miejscu z linka bo jest możliwość w plenerku a jak będzie padało to jest opcja w tym samym miejscu na strzelanie w budynku
Pozdrawiam Kuba vel GRUBEER.
Gejsza 6
-
-
GRUBEER, no może mi by się udało dołączyć, już dawno nie strzelałem.
A wiesz może jak wygląda wejście z własnym sprzętem (nie mam tylko kombinezonu)?, bo w cenniku nie ma.obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
-
GRUBEER, jeżeli będę miał wolne to się oczywiście pisze na to wreszcie
Zamieszczone przez mamaj12GRUBEER, no może mi by się udało dołączyć, już dawno nie strzelałem.
A wiesz może jak wygląda wejście z własnym sprzętem (nie mam tylko kombinezonu)?, bo w cenniku nie ma.ale postaram się tutaj ściągnąć naszego forumowego kolegę który będzie za nas odpowiedzialny :twisted:
Pozdrawiam Kuba vel GRUBEER.
Gejsza 6
Komentarz
-
-
ugz, ceny super
A wracając do mojego pytania, bo jeśli dobrze odczytuję to gram za free?
Uściślając podałbyś mi 2 ceny:
- mam markera, maskę, kulki, HP, a brałbym tylko kombinezon
- mam markera, maskę, a brałbym kulki, CO2 i kombinezonobecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
Komentarz
-
-
ugz, to rewelacja
Postaram się więc tak zorganizować coby wpaść. Jak będę wiedział to oczywiście potwierdzę.obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
Komentarz
-
-
Czy coś padło na oczy czy na stroni nie widzę adresu?obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
Komentarz
-
-
jama89, wystarczy dobra kulka i lufa, a i markerem można celnie strzelać.obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
Komentarz
-
-
jama89, prawdopodobnie graliście najtańszymi kulkami.obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ahmed799Też sie pojawie, małe strzelanie przed afganistanem sie przyda
:P :twisted: :twisted: :twisted:
[ Dodano: Pią 17 Wrz, 10 21:12 ]
jama89, na razie wkręcony jestem bardziej w Painta
[ Dodano: Pią 17 Wrz, 10 21:24 ]
To nie ma co trzeba powoli liste robić i się dopisywać :twisted: :twisted: :twisted:
1. GRUBEER + na razie 5 z firmy + na razie 2 z innego forum czyli 8 sztuk ludzików :twisted:Pozdrawiam Kuba vel GRUBEER.
Gejsza 6
Komentarz
-
-
1. GRUBEER + na razie 5 z firmy + na razie 2 z innego forum czyli 8 sztuk ludzików :twisted:
2. kjedi + 1/2
3. mamaj12 + 1 (a może i więcej)
SUMA: 12/13
PS. Jest jakieś max jeśli chodzi o ludków?obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
Komentarz
-
Komentarz