tak
Telewizja N
Zwiń
X
-
Mam tak samo. Rzuciłem wypowiedzenie i nie chcę juz ich telewizji :PZamieszczone przez AdamBja napisałem wypowiedzenie bo warunki na przedłużenie są żenujące. Propozycja jaką otrzymałem to umowa na kolejne 18 m-cy z abonamentem 59zł. (ten teraz płacę 48zł.) Nowy klient dostaje 3 m-ce gratis z umową na 12m-cy więc jakaś parodia jest.
Wezmę od rodziców multiroom na polszmate i będzie więcej kanałów za mniej pieniędzy
Alfee
Ford Mondeo MKIII kombi Duratec HE 1.8 16V + LPG
Kawasaki ER5 :-)
Komentarz
-
-
N mi odpowiada, polsatu z wieczną umową nie chcę. Z resztą ilość programów Poslatu jest mniejsza w tych pieniądzach. Ja się na nich nie obrażam, tylko chcę wydusić warunki takie same jak mają nowi klienci. Po dzisiejszej ponownej rozmowie te warunki mam już.Zamieszczone przez alfeeMam tak samo. Rzuciłem wypowiedzenie i nie chcę juz ich telewizji :PZamieszczone przez AdamBja napisałem wypowiedzenie bo warunki na przedłużenie są żenujące. Propozycja jaką otrzymałem to umowa na kolejne 18 m-cy z abonamentem 59zł. (ten teraz płacę 48zł.) Nowy klient dostaje 3 m-ce gratis z umową na 12m-cy więc jakaś parodia jest.
Wezmę od rodziców multiroom na polszmate i będzie więcej kanałów za mniej pieniędzy
Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
mialem to samo co ty,przedluzenie za 59 zl i do tego hbo czy cos tam na 3 miesiace ale jak bym nie chcial tego na 3 miesiace to do zaplaty bylo by 54 tak ze to ze sie targujesz to nic nie da,to jest poprostu ich zagrywka no i aktualizacja do turbo gratis...na moje pytanie czy nie moge dostac za 59 na 9 miesiecy plus 3 gratis,dostalem odpowiedz ze nie to tylko dla nowych klientow.wiec zapytalem czy ja nie moge byc nowym klientem,odpowiedz brzmiala ma pan do tego prawo...mozna miec do 2 umow...
Komentarz
-
-
jak bierzesz abonament 75 zł to kanałów jest porównywalnie + multiroom , HBO i Cinemax i dzielisz abo na 2, to wychodzi 37,50 za miesiącZamieszczone przez AdamBilość programów Poslatu jest mniejsza w tych pieniądzach
W "n" żeby się obmazali, to takiej ceny nie będzie :PAlfee
Ford Mondeo MKIII kombi Duratec HE 1.8 16V + LPG
Kawasaki ER5 :-)
Komentarz
-
-
piotrcar, jutro pogadam z typem zobaczym co się ugra
a co jeśli się zostaje na okresie po umowie?
i jak to jest z wypowiedzeniami?->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Jakiś czas temu zadzwonił do mnie jakiś facet z N-ki i poinformował, że mogę przedłużyć umowę lub ją wypowiedzieć.
Przedłużyć dlatego, że warto, a wypowiedzieć dlatego, żeby nie policzyli mi abonamentu po cenie popromocyjnej.
Abonamentu płacę 54zł i... gdybym posiadał wiedzę, którą AdamB teraz nam sprzedał, to może bym wypowiedział i zawarł nową umowę, ale w zasadzie i tak nie płaczę, bo któż mi tyle zaoferuje za 54 zł?
ps. Powiedz mi AdamB, czy po zawarciu nowej umowy zaktualizowali Ci soft do turbo, tak jak mi po przedłużeniu? W sumie to nieistotne, bo staremu nic nie brakowało, ale pytam z ciekawości.
Komentarz
-
-
smer, umowę mam do końca marca, wypowiedzenie złożyłem, ale nowej jeszcze nie podpisałem ponieważ proponowali mi żałosne warunki na przedłużenie (59złx18m-cy jak nowy klient miał 9x59zł 3 gratis więc wychodzi średnio 44,25zł/m-c + dekoder aktywacja jednorazowa 49zł/12m-cy co daje w sumie średnio 48,3zł/m-c abonament ). Wczoraj rozmawiałem wstępnie i warunki mam na przedłużenie 48zł/m-c i umowa na 12 m-cy. Dekoder, pojemność dysku, prędkość działania mnie zadowala więc w sumie nic więcej nie oczekuje i nie pytałem nawet o aktualizację softu.
Zastanawiam się jeszcze nad opcją N ki Film HD gdzie umowa jest na 12m-cy (w tym 3 gratis) za 79zł. (HBO 7 m-cy gratis i N premium kanały w abonamencie). Wychodzi średnio 63zł/m-c (wliczając nową aktywację dekodera) nie licząc korzyści HBO.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lukaszw1AdamB Jak będziesz przedłużał to negocjuj do tych 48zł/12mies. jeszcze 3mies. HBO gratis bo wiem z pewnych źródeł, że jest szansa wytargować te warunki :diabelski_usmiech
Ja płacę niski abonament "Świat HD" więc możliwości są raczej nikłe.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
dzisiaj typ dzwonił i strasznie się starał przekonać mnie do 54zł/mc przez 18 mies. w przedłużeniu
powiedziałem że nie, to się bezczelnie rozłączył
freekon, i będę właśnie czekał
->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
poprzednie modele:
Komentarz
-
-
A co będzie jeśli się nie doczekasz?Zamieszczone przez krzynolDzisiaj typ dzwonił i strasznie się starał przekonać mnie do 54zł/mc przez 18 mies. w przedłużeniu
powiedziałem że nie, to się bezczelnie rozłączył
freekon, i będę właśnie czekał
Obiło mi się o uszy, że po zakończeniu okresu obowiązywania umowy (z założenia promocyjnej), przechodzi ona w "tryb bezterminowy", a wiąże się z tym m.in. wyższa opłata - tzn. niepromocyjna...
Zrobiłem dokładnie to samo. Muszę tylko sprawdzić z ciekawości, jak u mnie jest z tą pojemnością, bo nie wiem, czy soft turbo jest równoznaczny ze zwiększeniem pojemności?Zamieszczone przez soszek81A ja tam z lenistwa przedłużyłem na 18 miesięcy za 54/mies. + odblokowanie dekodera na pełną pojemność dysku.
Też zaczynali od 59/mies...
Komentarz
-
-
a czy przez stronę abonenta można sprawdzić do kiedy jest umowa?->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
poprzednie modele:
Komentarz
-

Komentarz