teraz zaprowadziłem na serwis i na razie mechanior potwierdzał, że był to bardzo dobry zakup - odpukać
czyli trzeba polować, a jak coś się trafia to uderzać
Poszukuje dobrego Laptopa do 3 tyś zł dla kobiety.
Jedyne wymagania jakie mam to :
- 15"
- Ładny kobiecy design
- procek i5 albo i7 :lol:
- mocna bateria
Laptop głownie będzie używany do oglądania filmów.
Może ktoś ma jakieś zniżki na OCP w jakimś salonie komputerowym ? :lol:
Była : Skoda Octavia I '04 1,4 16V 75 KM
Był : Opel Vectra C 1.9 CDTI 150KM
Jest : Seat Cordoba 1.9 TDI 101 KM
Jest: Skoda Octavia 1.9 TDI 105 KM
Może jakiegoś Acerka z serii Timeline X.
nie dość że będzie wydajny (w końcu i5) to jeszcze na baterii może trochę popracować (na starszym timelinie bez i5 do 8h można było pracować) i na dodatek jest ładny (rzecz gustu), cienki i stosunkowo lekki.
do 3 tysięcy powinieneś się zmieścić z Twoimi wymaganiami.
Od rzeczy typu Acer Fuji itp trzymalbym sie zdaleka :P Lepiej zaplacic pare stow wiecej i kupic cos markowego a nie grzejacy sie szajs.... troche robilem w tym interesie to wiem co mowie podstawowo tez z gwarancja door to door i serwisem w polsce zebys pozniej nie musial w razie czego latac i czekac miesiac na naprawe
Kiedyś O1 1.8T , Później O2FL 1.6 Fabia II 1.9 TDi, teraz Rapid 1.2 TSI 110 km
Od rzeczy typu Acer Fuji itp trzymalbym sie zdaleka :P Lepiej zaplacic pare stow wiecej i kupic cos markowego a nie grzejacy sie szajs.... troche robilem w tym interesie to wiem co mowie podstawowo tez z gwarancja door to door i serwisem w polsce zebys pozniej nie musial w razie czego latac i czekac miesiac na naprawe
Nie zgodzę się że Acer z tych nowych serii to szajs. Ta seria którą podałem jest dobrze wykonana i nie przegrzewa się. Również trochę się tym zajmuję.
Oczywiście jest to moje zdanie i nie każdy musi się z nim zgadzać.
- rewelacyjne wykonanie i wizualnie piękny trzeba pomacać
- bateria nadal trzyma 5-6 godzin
- bardzo szybki
- no i póki co zero problemów a użytkowany przez żonę w pracy i mobilnie wszędzie
Nie zgodzę się że Acer z tych nowych serii to szajs. Ta seria którą podałem jest dobrze wykonana i nie przegrzewa się. Również trochę się tym zajmuję.
Ja tą opinie potwierdzam. Seria TimelineX jest IMHO warta wzięcia pod uwagę bo laptop długo działają na baterii oferują obecnie naprawdę dobre wykonania. Luba ma takiego od prawie roku i nie narzeka.
pzdr
Ta, ta, ta... chyba dawno robiłeś albo w ogóle. Takie pisanie jak o samochodach na literkę F.
Jakby co to polecam wspomóc się stroną http://www.notebookcheck.pl/ można poczytać recenzje, a na forum zapytać się o konkretną poradę. Na tym forum są też promocje dla użytkowników w sklepie x-kom.pl, brałem tam już dwa laptopy i mogę polecić sklep.
ja dorzuce kolejny minus soniakow - za delikatne, łamią się zawiasy, gniazda zasilajace sie wyrabiaja itp.
Ja mam acera juz 3 letniego zonka uzywa i po 2 latach zmienilem baterie i teraz trzeba bedzie zmienic tasme laczaca ekran z kompem bo zaczyna przerywac poza tym nic sie nie dzieje a uzytkowany przeze mnie byl 2 lata ostro na serwisie wyjazdowym
od niecalego roku mam HP model biznesowy wzmacniany, metalowe zawiasy i sobie chwalę.
generalnie polecam poczytac testy i forum www.notebookcheck.pl - kopania wiedzy o każdym modelu...
Prowadzi NaviExpert Lifetime
Ostrzega Yanosik
Nagrywa Vicovation TF-2 EZ
Komentarz