alkomat

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • michal1980red
    Classic
    • 2010
    • 33

alkomat

Panowie nie porównujmy O1 do O2, bo robi się kolejny temat, który już był kilka razy poruszany :szeroki_usmiech

Piszmy o wadach i zaletach wspomnianej O1
    1.9tdi 110km Elegance
  • dylan80
    Rider
    • 2009
    • 625

alkomat

pytanie do ludzisków którzy posiadają takie ustrojstwo jak alkomat w domu na własny uzytek... na pewno ktoś już ma albo myślał, jaki kupić więc założe temat
    był już podobny ale przerósł w dyskusję kto ile zmoże i komu ile wykaże... mnie interesują konkretnie urządzenia a nie dyskusje kto ile wypił i ile miał...

jaki alkomat byłby najlepszy na własny uzytek domowy, żeby wiedzieć kiedy nie siadać za kółko

zamiar mam kupić alkomat, cena tak do ok 150 góra 200 zł max. i teraz szukam takiego , który byłby najtańszy, a dawał jaknajbardziej wiarygodne wyniki po kilku, kilkunastu jak i po kilkuset użyciach... które najmniej przekłamują, są najbardziej ok... nie interesuje mnie jakieś chińskie badziewie za 80 zeta.... i niech mi nikt nie pisze, żebym poszedł na komisariat sie przebadać jak mam wątpliwości bo nieprawdą jest, że oni chetnie badają... a jeśli już to po kilku razach to już wyjde przy nich na alkoholika, a na komisariat mam ponad 2 km.

może już ktoś moze powiedzieć coś na temat alkotestów z allegro, który opłaca sie kupić , i który daje miarodajne wyniki ??? towarzysze pomóżcie...

[ Dodano: Sob 19 Mar, 11 12:15 ]
    ej, panowie i panie.... co będzie z moim alkomatem????

[ Dodano: Nie 15 Maj, 11 17:55 ]
    no do dziś nikt nic nie odpowiedział.... no musi być ktoś, kto ma alkomat, albo sie na tym zna... tylko nie polecajcie mi stron z rankingiem alkomatów, bo to bujda, rankingi są robione przez samych importerów, a nie przez użytkowników...

pomoże mi ktoś, jaki alkomat mam kupić?

Komentarz

Pracuję...