PAOLO ESCO, a ile masz swoją OII przelatane? Sprzedajesz OII 1.9TDI FL po to by kupić nowe auto na planowane 110kkm to nie szkoda pieniędzy?
Dylematy przed zakupem nowego auta - co wybrać Panowie
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Zamieszczone przez DzidaREALNIE 7 litrów Pb
Paolo skoro te auto ma być tylko do tłuczenia na 3 lata to ja bym kupił jakąś benzynę i to zagazował a oszczędności z tego odkładał by dołożyć kiedyś do wymarzonego auta.
Skodę bym odpuścił bo ceny poszybowały w górę a miała być to tania marka 8)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shokPaolo skoro te auto ma być tylko do tłuczenia na 3 lata to ja bym kupił jakąś benzynę i to zagazował a oszczędności z tego odkładał by dołożyć kiedyś do wymarzonego auta.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osZamieszczone przez shokPaolo skoro te auto ma być tylko do tłuczenia na 3 lata to ja bym kupił jakąś benzynę i to zagazował a oszczędności z tego odkładał by dołożyć kiedyś do wymarzonego auta.
Komentarz
-
-
może tutaj znajdziesz coś interesującego dla siebie: http://autolinie.otomoto.pl/tab?page=1
np: http://autolinie.otomoto.pl/opel-ast...C17004408.html
rocznik 2010, przebieg tylko 18.000km no i wersja COSMO
może podzwoń, popytaj skąd mają te samochody i może coś Ci przypasuje :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PAOLO ESCOByłem jeszcze dziś w Fordzie - mają całkiem ciekawą ofertę na model z 2010 r. 1,6 TDCi (90KM) +klima manual+ ABS+poduszki kierowcy pasażera + poduszki boczne+radio CD + 6 głośników+automatyczny włacznik świateł+centralny zamek z immobilazerem+elektryczne szyby przednie i elektryczne lusterka ---> w sumie całość poniżej 50 tys wychodzi już w kolorze metalicCała Polska woła z nami wyp...dalać z uchodźcami.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Corolla Terra 1.4D4D nieco powyżej - ale gdybyś "pohandlował", to pewnie by Ci pomogli osiągnąć Twoja cenę...
Komentarz
-
-
Brałem Toyotę Auris i Corolle pod uwagę ale brak promocji, do tego zbyt wysoka cena tych aut w zakupie i jednak nie ta "jakość co kiedyś" spowodowały, że wybiorę inne auto.
Japończykami jezdziłem kilka lat i sobie chwaliłem - Nissan, Suzuki, Mazda.
Teraz pora na coś innego.
Zamieszczone przez Agamek12ja na przykład wolałbym Focusa mk3...
Sprawa sprzedaży nabiera tempa więc pewnie na dnaich będzie wiadomo co i jak.PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12No ale czy tak naprawdę fajnie byłoby jeżdzić Dacią...? (mi sie auto podoba, ale marka nie bardzo :-( )
Zamieszczone przez DzidaZamieszczone przez MihauDaci Duster myślałeś?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12bo ja na przykład wolałbym Focusa mk3Cała Polska woła z nami wyp...dalać z uchodźcami.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Mihauo Daci Duster myślałeś? Tak mi jakoś wpadło do głowy dziś.
Zamieszczone przez bzyq_74brałbym fokę z 2010r. skoro tańsza o 12 klocków od 2011r.PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
Komentarz