Dofinansowane studia podyplomowe na kierunku Mechatronika

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kpp__
    Classic
    • 2012
    • 7

Zamieszczone przez Tony065
    a ja ostatnio mam w głębokim poważaniu takich mistrzów wymuszania. szkoda mi moich zajebistych hamulców, więc sprawdzam kto ma "big cohones" :wink: jak na razie nie znalazł się na tyle "odważny/głupi", aby rozbić się o moją skodzinę... wychodzi to ich całe kozakowanie i "przedłużanie", hehehe... :diabelski_usmiech
    Wolałbym nie sprawdzać, czy mój Golf jest mocny i czy wytrzyma uderzenie z współczesnym samochodem. Przez to staram się myśleć na drodze za kozaków, których nie brakuje.
  • zak14
    Rider
    • 2011
    • 605
    • Octavia II combi (1Z5)
    • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Na forum jest trochę osób technicznych, więc być może kogoś zainteresują współfinansowane z Europejskiego Funduszu Społecznego studia podyplomowe na kierunku Mechatronika, realizowane w Katowicach, Warszawie i Trójmieście. Koszt, tzw. wkład prywatny słuchacza, wynosi 916 zł za całość. Nabór trwa, szczegóły tutaj: www.mechatronika.eduportal.pl.

P.S. Zastanawiałem się czy nie wrzucić tego do komercyjnych, ale tam ma być:
    a) o motoryzacji lub informatyce,
    b) komercyjne – a to jest projekt unijny, więc raczej nie komercja.
    Gdyby jednak Administracja widziała to inaczej, to będę wdzięczny za przeniesienie.
    Octavia 2 FL Combi 1.9 BXE

Komentarz

Pracuję...