Zamieszczone przez Dusia
Naklejka na znak
Zwiń
X
-
Naklejka na znak
Witam mam problem z ludźmi którzy parkują na mojej prywatnej drodze. Mam już znak zakaz parkowania i postoju i pod znak mam prostokąt o wymiarach mniej więcej 35 x 25 i chce tam nakleić napis droga prywatna szerokość 4m. Czy macie pojęcie kto by mi takie coś wydrukował na jakiejś foli czy coś w tym stylu? Proszę o pomoc. Pozdrawiam Sylwek
-
-
Re: Naklejka na znak
Zamieszczone przez SilutWitam mam problem z ludźmi którzy parkują na mojej prywatnej drodze. Mam już znak zakaz parkowania i postoju i pod znak mam prostokąt o wymiarach mniej więcej 35 x 25 i chce tam nakleić napis droga prywatna szerokość 4m. Czy macie pojęcie kto by mi takie coś wydrukował na jakiejś foli czy coś w tym stylu? Proszę o pomoc. Pozdrawiam Sylwek
Marcin
My ©koda is fantastic
Komentarz
-
-
Gówno tam Kwasy i nie wybuchy (bez obrazy ), postaw Murwę pod znakiem a masz gwarantowane że nikt z sąsiadów nie stanie :diabelski_usmiech
[ Dodano: Wto 22 Sty, 13 21:58 ]
Zamieszczone przez westwi78No tylko miej świadomość, że z takiego znaku nic nie wynika...
EDIT:
lepszym pomysłem było by postawieni tablicy o Parkingu płatnym - to chyba zadziała lepiej
Komentarz
-
-
Jasne... takie patenty "przedsiębiorczy" juz w Polsce stosowali. I nawet na darmową reklamę w TV się załapali.... chyba w TVN Uwaga.
Potrzebyny tylko dopisek małym drukiem- pierwsza godzina kosztuje 100 pln. Do tego najęcie jakiegoś okolicznego człowieka, zakupienie blokady...Była: O1 2003 .19 TDI ASV
Jest Vectra 1.9CDTI 2008
Komentarz
-
Komentarz