ksero / skaner do biura

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Damian.S
    Drive
    • 2009
    • 77

ksero / skaner do biura

Zamieszczone przez piramida
    Na S jest ch.owo, tak jak piszesz, muskasz gaz a obroty nie potrzebnie rosną, zdaję się że nie doczekam do końca gwarancji i skończy się na programie silnika jak i skrzyni :wink:
    Profile jazdy oczywiście są, najciekawsze jest to że ten samochód nie nadaję się do dynamicznej jazdy i szaleństw więc obecna moc mod maską to i tak za dużo do normalnej jazdy :szeroki_usmiech W trybie sport jest tak komfortowo jak nigdy w octavii, w octavii za to było madafaka super hiper twardo w porównaniu do superba :lol:
    Ja jestem jakiś dziwny, albo w octavii z dsg jest inaczej, bo mi jazda na D pasuje - chcę zamulać to muli, chcę żeby zmieniał wyżej to deptam gaz do połowy. S faktycznie tylko do zapierdzielania po zakrętach albo żeby sobie głośnika posłuchać - w jeździe na wprost 50-200 w octavii nie ma różnicy w przyspieszeniu między D przed kickdownem i S z butem w podłodze (taka ciekawostka).
    No i to ważne co piszesz, że sportu w superbie nie uświadczysz, mimo, że po programie będzie to zapierdzielać.
    Od 1997 roku Skoda. 97-99 Felicia 1.3 99-01 Octavia 1.9 TDI 90KM 01-08 Octavia 1.9 TDI 110KM 09-.. Superb 1.8 TSI & Octavia 1.6 Mint
    www.gprk.pl
  • aro_40
    RS
    • 2007
    • 1529
    • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

ksero / skaner do biura

Jest to wprawdzie forum Octavii, ale jej użytkownicy często pracują w różnych ciekawych miejscach, jak i mają interesujące doświadczenia.
    W biurze potrzebujemy wymienić kserokopiarkę. Nasze wymagania / potrzeby to obowiązkowa funkcja skanera i drukarki, kopie w kolorze, praca w sieci. Ilość kopi/wydruków to 2.000-3.000 szt/m-c
    Pytanie czy ktoś z Was może cos polecić?
    If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.

Komentarz

Pracuję...