temat humor miał być wolny od tematów politycznych przedstawianych w buraczany sposób, tak kiedyś było ustalone na starym OCP, ale widać chłopcy nie wytrzymują niektórzy i muszę pierdy wklejać i niszczyć sens wątku.....znowu...
czasem żal sciska jak się patrzy na małą inteligencję w postrzeganiu rzeczywistości, jak łatwo kupują co im się sprzedaje, bez własnej refleksji tak naprawdę, nie umieją szerzej spojrzeć, tylko potrafią się wyzywać jak tępaki przez łykanie g...niezależnie z której strony to g.... płynie nawet.a właśnie takie coś jest destabilizacją, a nie normalnością i niektórym bardzo na tym zależy, żeby polacy się żarli o pierdy i byli tępym narodem....brawo Ty normalnie ja już wymiotuje tymi hasłami o "zaburzonej demokracji, o porównywaniu do historii, komuny tego co jest teraz".... oczywiście też nie lubię, jak media są przesadnie wykorzystywane (przez którąkolwiek ze stron). Ale żeby mieć swoje zdanie trzeba myśleć, a nie młócić hasła na którym zależy jednej albo drugiej stronie, a mam wrażenie, że ten wątek to przedłużeniem hasełek się zrobił - obojętnie której strony.
Proponowałbym wrócić do normalnego humoru, a nie pseudopolitycznego jadu, czy kopiowania jakiś mediów tu takich czy innych. Załóżcie wątek o pseudopolityce i tam sobie obrażajcie ludzi, obojętnie jakiej opcji. Bo dla mnie to już niesmaczne i nieważne nawet kto kogo jedzie, która strona którą.
ps. a Ci co nieznają historii, niech sobie przypomną rok 1992 i obejrzą "nocną zmianę" w części lub całości - generalnie te same gęby, ten sam układ, te same hasła (w obronie sbków i swojego układu):
W 35. rocznicę przespania przez Jarosława Kaczyńskiego stanu wojennego. Nie wiem, kto jest autorem tego wiersza... Publikuję, bo szkoda, żeby się zmarnował.
Chłopcy z Targówka i ze Śródmieścia
Pomnijcie Jarka co stan ten przespał
Ludzi łapali, w ludzi strzelali
Jarek Kaczyński spał!
Gdy w telewizji brak teleranka
Gdy na górników czeka łapanka
W wygodnym łożu , na Żoliborzu
Jarek Kaczyński spał
Jeden zraniony, drugi zabity
Krew się polała grudniowym świtem
A tam w łóżeczku, na poduszeczce
Jarek Kaczyński spał!