[S]Nówki sztuki trafia się elektronika, agd, bony, odzież, itd .. itp ...-> zapraszam

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • BANDIT
    Ambiente
    • 2010
    • 175

[S]Nówki sztuki trafia się elektronika, agd, bony, odzież, itd .. itp ...-> zapraszam

Witam
    Za zgodą administracji georgg -> wrzucam moje ogłoszenie.
    Jeśli nie pasuje do tego działu no cóż to usunę.
    Z góry piszę ze nie jestem w stanie wyszczególniać ceny dla OCP - po prostu za dużo ogłoszeń.
    Na hasło OCP zawsze zrobię dobrą cenę.

Sprzedaję na dwóch kontach na OLX jak poniżej.
    OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl

OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl

Warto zaglądać trafiają się telefony, tablety, sprzęt agd, rowery,bony wycieczkowe - po prostu co tylko uda się wygrać.

Mam również swoją listę mailingową gdzie najważniejsza pozycja to ZAPOWIEDZI -> wiem co będzie za 1-2 miesiące dostępne i już o tym informuję.

Zapowiedzi - co będzie w najbliższym czasie:
    - drukarka instax mini Link 3 -> koniec sierpnia 2025
    - plecak Fjallraven Kanken -> połowa sierpnia 2025
    - voucher do portalu "wyjątkowy prezent" o wartości 290 zł -> koniec lipca 2025 -> rezerwacja
    - zmywarka Samsung DW60A6092FS -> koniec lipca 2025

zapraszam
    Krzysztof
    502149819
    534183263
    lokalizacja Gliwice
    Ostatnio edytowany przez BANDIT; 8085.
    pozdr
    Krzysztof
    4OO - SKODA OCTAVIA II 1,9 TDI Ambiente (2004)
Pracuję...