Ubezpieczenia Komunikacyjne dla OCP
Witam!
Koledzy i koleżanki
Mam dla Was do zaoferowania ubezpieczenia komunikacyjne i majątkowe między innymi takich firm jak:
Moje Towarzystwo Ubezpieczeń S.A. Ergo Hestia www.mtu.pl
AXA Direct http://www.axadirect.pl/
Liberty Ubezpieczenia https://www.lu.pl/
Interrisk https://www.interrisk.pl/
oraz innych takich jak:
AVIVA
Allianz
PZU
Benefia
itp...
Dla Was zawsze najlepsze warunki i zawsze najlepsza cena ubezpieczeń
Zapraszam wszystkich serdecznie!!
Obowiązkowe OC pojazdów mechanicznych.
AC - w wersji pełnej i kradzieżowej. Tu dodam że atutem MTU S.A. jest to że w standardzie nie ma udziału własnego, jest możliwość wybrania wariantu serwisowego lub kosztorysowego. Można również wykupić utrzymanie Sumy Ubezpieczenia. Możliwości jest naprawdę dużo w zależności co komu potrzeba
NNW - dla kierowcy i pasażerów. Można się ubezpieczyć zarówno od nieszczęśliwego wypadku (15.000PLN na każdego pasażera) jak i śmierci w wypadku komunikacyjnym (SU 100.000PLN)
Ubezpieczenie szyb - nie tracimy zniżek z AC w przypadku utraty szyby.
ASS - dużo możliwości dopasowania assistance do swoich potrzeb
Ubezpieczenie od utraty zniżek za bezszkodowość - za niewielką cenę można zabezpieczyć swoje 60% zniżki przed ich utratą w przypadku gdy szkodę zrobi nam inny kierowca (np. żona) zarówno na OC jak i AC.
Jeśli na forum znajdą się osoby zainteresowane wyliczeniem składki to proszę o przesłanie na PW informacji według poniższego szablonu.
1. Rok produkcji
2. Marka i model - wersja wyposażenia
3. Pojemność silnika (dokładna z dowodu rej.)oraz moc kW lub KM
4. Rodzaj nadwozia (np. kombi czy sedan itp.)
5. Przebieg oraz ilość zabezpieczeń antykradzieżowych.
6. Kod pocztowy.
7. Data urodzenia i data uzyskania prawojazdy I właściciela
8. Data urodzenia i data uzyskania prawojazdy współwłaściciela
9. Czy posiadasz dzieci w wieku poniżej 25lat - jeśli tak to rok urodzenia najmłodszego
9. Ilość posiadanej zniżki z OC
10. Ilość posiadanej zniżki z AC
11. Ilość szkód w ostatnich 5 latach Proszę podać rok i miesiąc wystąpienia szkody oraz z jakiego ryzyka OC czy AC.
12. Imię, nazwisko, PESEL, nr rej. auta. - jeśli nie podacie to oferta będzie ograniczona ponieważ niektóre firmy robiĄ oferty tylko na podstawie danych zaczytanych z baz szkodowości UFG!!
Proszę również wstępnie informację jakie ubezpieczenia (ryzyka) Was interesują??
Dodatkowo powiem że maja też świetne ubezpieczenia domów i mieszkań oraz na życie i ubezpieczeń turystycznych. Jedynie czego nie ubezpieczamy to pojazdy ciężarowe (TIR).
Przy zakupie ubezpieczenia domu lub mieszkania dodatkowa zniżka 10% na samochód - jeśli będzie to w tej samej firmie!!
Koledzy i koleżanki w chwili obecnej zarówno agent jak i ubezpieczyciel nie ma obowiązku wysyłać dokumentów w formie papierowej. Wydruk polisy z maila też jest ważny. Pamiętajmy, że potwierdzeniem zawarcia polisy jest POTWIERDZENIE OPŁACENIA SKŁADKI.
Kontakt do mnie:
Najlepiej przez pw OCP
TEL. 504 266 314 - kontakt od 8:00 do 20:00 - jeśli nie odbieram to znaczy że akurat nie mogę odebrać, więc proszę próbować do upadłego
mail: [email protected] - TYLKO do przesyłania danych do wystawienia polisy.
UWAGA WAŻNE!!
KOLEŻANKI I KOLEDZY ZE WZGLĘDU NA SPORE ZAINTERESOWANIE BARDZO WAS PROSZĘ O UTRZYMYWANIE CIĄGŁOŚCI KORESPONDENCJI PW ZA POMOCĄ "CYTOWANIA". DOSTAJĘ OD WAS TAK DUŻO ZAPYTAŃ O CENĘ, ŻE PÓŹNIEJ TRACĘ ORIENTACJĘ CO WAM PROPONOWAŁEM I ZA ILE DLATEGO PROSZĘ WAS UŻYWAJCIE CYTOWANIA!!
Poniżej pokazuję jak należy prawidłowo wykonać zdjęcia samochodu.
Należy sfotografować:
1. Przód i jeden bok oraz dach
2. Tył i drugi bok oraz dach.
3. Silnik
4. Licznik
5. Deska
6. VIN auta na szybie z kluczykami oraz dowodem rej.
Witam!
Koledzy i koleżanki
Mam dla Was do zaoferowania ubezpieczenia komunikacyjne i majątkowe między innymi takich firm jak:
Moje Towarzystwo Ubezpieczeń S.A. Ergo Hestia www.mtu.pl
AXA Direct http://www.axadirect.pl/
Liberty Ubezpieczenia https://www.lu.pl/
Interrisk https://www.interrisk.pl/
oraz innych takich jak:
AVIVA
Allianz
PZU
Benefia
itp...
Dla Was zawsze najlepsze warunki i zawsze najlepsza cena ubezpieczeń
Zapraszam wszystkich serdecznie!!
Obowiązkowe OC pojazdów mechanicznych.
AC - w wersji pełnej i kradzieżowej. Tu dodam że atutem MTU S.A. jest to że w standardzie nie ma udziału własnego, jest możliwość wybrania wariantu serwisowego lub kosztorysowego. Można również wykupić utrzymanie Sumy Ubezpieczenia. Możliwości jest naprawdę dużo w zależności co komu potrzeba
NNW - dla kierowcy i pasażerów. Można się ubezpieczyć zarówno od nieszczęśliwego wypadku (15.000PLN na każdego pasażera) jak i śmierci w wypadku komunikacyjnym (SU 100.000PLN)
Ubezpieczenie szyb - nie tracimy zniżek z AC w przypadku utraty szyby.
ASS - dużo możliwości dopasowania assistance do swoich potrzeb
Ubezpieczenie od utraty zniżek za bezszkodowość - za niewielką cenę można zabezpieczyć swoje 60% zniżki przed ich utratą w przypadku gdy szkodę zrobi nam inny kierowca (np. żona) zarówno na OC jak i AC.
Jeśli na forum znajdą się osoby zainteresowane wyliczeniem składki to proszę o przesłanie na PW informacji według poniższego szablonu.
1. Rok produkcji
2. Marka i model - wersja wyposażenia
3. Pojemność silnika (dokładna z dowodu rej.)oraz moc kW lub KM
4. Rodzaj nadwozia (np. kombi czy sedan itp.)
5. Przebieg oraz ilość zabezpieczeń antykradzieżowych.
6. Kod pocztowy.
7. Data urodzenia i data uzyskania prawojazdy I właściciela
8. Data urodzenia i data uzyskania prawojazdy współwłaściciela
9. Czy posiadasz dzieci w wieku poniżej 25lat - jeśli tak to rok urodzenia najmłodszego
9. Ilość posiadanej zniżki z OC
10. Ilość posiadanej zniżki z AC
11. Ilość szkód w ostatnich 5 latach Proszę podać rok i miesiąc wystąpienia szkody oraz z jakiego ryzyka OC czy AC.
12. Imię, nazwisko, PESEL, nr rej. auta. - jeśli nie podacie to oferta będzie ograniczona ponieważ niektóre firmy robiĄ oferty tylko na podstawie danych zaczytanych z baz szkodowości UFG!!
Proszę również wstępnie informację jakie ubezpieczenia (ryzyka) Was interesują??
Dodatkowo powiem że maja też świetne ubezpieczenia domów i mieszkań oraz na życie i ubezpieczeń turystycznych. Jedynie czego nie ubezpieczamy to pojazdy ciężarowe (TIR).
Przy zakupie ubezpieczenia domu lub mieszkania dodatkowa zniżka 10% na samochód - jeśli będzie to w tej samej firmie!!
Koledzy i koleżanki w chwili obecnej zarówno agent jak i ubezpieczyciel nie ma obowiązku wysyłać dokumentów w formie papierowej. Wydruk polisy z maila też jest ważny. Pamiętajmy, że potwierdzeniem zawarcia polisy jest POTWIERDZENIE OPŁACENIA SKŁADKI.
Kontakt do mnie:
Najlepiej przez pw OCP
TEL. 504 266 314 - kontakt od 8:00 do 20:00 - jeśli nie odbieram to znaczy że akurat nie mogę odebrać, więc proszę próbować do upadłego
mail: [email protected] - TYLKO do przesyłania danych do wystawienia polisy.
UWAGA WAŻNE!!
KOLEŻANKI I KOLEDZY ZE WZGLĘDU NA SPORE ZAINTERESOWANIE BARDZO WAS PROSZĘ O UTRZYMYWANIE CIĄGŁOŚCI KORESPONDENCJI PW ZA POMOCĄ "CYTOWANIA". DOSTAJĘ OD WAS TAK DUŻO ZAPYTAŃ O CENĘ, ŻE PÓŹNIEJ TRACĘ ORIENTACJĘ CO WAM PROPONOWAŁEM I ZA ILE DLATEGO PROSZĘ WAS UŻYWAJCIE CYTOWANIA!!
Poniżej pokazuję jak należy prawidłowo wykonać zdjęcia samochodu.
Należy sfotografować:
1. Przód i jeden bok oraz dach
2. Tył i drugi bok oraz dach.
3. Silnik
4. Licznik
5. Deska
6. VIN auta na szybie z kluczykami oraz dowodem rej.
Komentarz