Obszerny temat o moich usługach sprzed przenosin niestety zniknął, więc rozpoczynam jeszcze raz.
Carbon Detailing Studio to nic innego jak firma, której jestem właścicielem i jedynym pracownikiem. Zaawansowana kosmetyka samochodowa zawsze była moją pasją i postanowiłem już 4 lata temu poważnie rozwijać się w kierunku precyzji w pielęgnacji pojazdów samochodowych. W końcu po namowach wielu znajomych i zgromadzeniu odpowiednich środków przełamałem się i założyłem działalność z miejscem wykonywania zawodu w Zabrzu.
Posiadam szeroki zakres usług, między innymi:
- korekty lakierów (odświeżenia lub korekty wieloetapowe)
- aplikację wosków
- aplikację powłok ochronnych różnych producentów (kwarc oraz ceramika)
- pełne czyszczenie wnętrza (pranie wykładziny, foteli, czyszczenie podsufitki, gruntowne czyszczenie plastików, czyszczenie wnęki koła zapasowego, pranie przestrzeni bagażnika, impregnacja plastików)
- usuwanie przetarć parkingowych
- renowację kloszy reflektorów
- detailing felg
- zabiegi codzienne
Cennik moich usług znajduje się na stronie:
www.carbondetail.pl
Ale sugerujcie się nim tylko orientacyjnie, gdyż dla forumowiczów OCP zawsze znajdzie się rabat lub jakiś solidny gratis.
Najpopularniejszymi usługami są:
PAKIET ZIMOWY - 350 złotych brutto. W cenie jest solidne mycie auta wraz z glinkowaniem (usunięcie osadów organicznych, czyli smoły, asfaltu, żywicy, soków z drzew i wygładzenie lakieru), myciem felgi (wraz z usunięciem osadu z klocków hamulcowych), nadkoli, ościeżnic drzwiowych i odświeżenie wnętrza. Główne usługi w pakiecie to: aplikacja cleanera (podkładu pod wosk, który nadaje lakierowi głębi oraz przygotowuje powierzchnię pod wosk), aplikacja wosku syntetycznego (chroni pojazd przed solą, spowalnia jego brudzenie i ułatwia mycie), aplikacja niewidzialnej wycieraczki Gtechniq G1 na szybę przednią (spowolnione przymarzanie szyby, łatwiejsze odmrażanie z rana i lepsza widoczność podczas deszczu) oraz konserwacja uszczelek drzwiowych (zapobiega zamarzaniu drzwi). Kilka zdjęć pojazdów zabezpieczonych pakietem zimowym:
Kolejna najpopularniejsza usługa to DWUETAPOWE ODŚWIEŻENIE LAKIERU WRAZ Z APLIKACJĄ POWŁOKI MAX PROTECT UNC-R - 1500 złotych brutto w okresie zimowym, 1999 brutto w okresie letnim. Usługa ta zawiera maszynową korektę lakieru usuwającą z pojazdu minimum 85% rys (na miękkich lakierach Octavii usuwamy zwykle ponad 90%) oraz aplikację powłoki kwarcowej Max Protect UNC-R dająca nieprawdopodobny wygląd pojazdu oraz ochronę z naszą roczną gwarancją (powłoka z reguły wytrzymuje na pojazdach klientów dwa - trzy lata). Zresztą, zobaczcie sami:
Trafiały się też nówki. Koszt zabezpieczania pojazdu fabrycznie nowego to 1500 złotych za pakiet z UNC-Rem i 2500 złotych za pakiet z Crystal Serum Light + EXO. Zabezpieczeniu podlegają:
- Powłoka kwarcowa/ceramiczna na lakier
- Powłoka kwarcowa/ceramiczna elementy z tworzyw sztucznych (reflektory, relingi, grill, dyfuzor)
- Powłoka kwarcowa alufelgi
- Niewidzialna wycieraczka Gtechniq G1 na komplet szyb
- Impregnacja tapicerki skórzanej i/lub materiałowej
I dwa skromne filmiki:
Po więcej realizacji zapraszam na mojego Facebooka:
http://www.facebook.com/cdszabrze
Po więcej realizacji zapraszam na mojego Facebooka:
http://www.facebook.com/cdszabrze
Komentarz