Witam was serdecznie,
Jestem na tym forum już jakiś czas, długo biłem się z myślami i radziłem się was na temat zakupu Octavki 3 RS, jednak brak napędu 4x4 w wersji benzynowej przesądził że na razie auta wciąż nie zmieniłem.. za to otworzyłem firmę taki deal..
Przeczytałem regulamin tego działu i o ile dobrze go zinterpretowałem to jest dozwolone by wstawić tutaj taką informację..
Moja firma nazywa się MotoryzacyjnaPasja
Mieścimy się pod adresem ul. Bokserska 1 lok.104 Warszawa 02-682 (Jest to Ursynów lub Służew zależy jak kto patrzy )
Jest to sklep stacjonarny: na stanie posiadamy kosmetyki do detailingu marek takich jak:
- Meguiar's
- ADBL
- TuningKingz Car Cosmetics
- Woski Collinite
- Produkty do skórzanej tapicerki Colourlock
- Pasty polerskie Menzerna
- Pady i uchwyty do padów do polerek FlexiPads
- Pasty do polerowania metali Autosol
- Zapachy samochodowe California Scents
Oprócz kosmetyków które mamy zawsze na stanie jesteśmy dystrybutorem części tuningowych, możemy zaproponować do Skodzianek części takich marek jak:
- Układy wydechowe Milltek, Magnaflow, Ragazzon
- Układy hamulcowe StopTech
- Zawieszenia Eibach (już niedługo też ISC)
- Felgi aluminiowe OZ, MSW, Sparco, Japan Racing Wheels oraz kute BC Forged
- Kamerki akcji SJCAM (na stanie posiadamy kilka sztuk kamer oraz akcesoria do nich)
Ostatnia ale równie ważna gałąź naszej firmy to zakład wulkanizacji oraz obsługi klimatyzacji (również pod adresem Bokserska 1 w Warszawie) w którym możemy zaproponować wam nowe opony do waszych aut oraz wymianę i wyważenie na miejscu przy pomocy nowych bardzo dokładnych maszyn marki Unitrol.
Cennik wulkanizacji
Serdecznie zapraszam wszystkich do skorzystania z mojej oferty, dla klubowiczów zawsze znajdzie się korzystny rabat!
Strona internetowa (Sklep też): MotoryzacyjnaPasja
Facebook jak ktoś ma chęć to proszę o łapkę w górę: MotoryzacyjnaPasja Facebook
PS. Jeśli post nie spełnia wymagań regulaminu, choć czytałem go i wydaję mi się że jest ok, to proszę dać mi znać co zmienić lub gdzie go przenieść..
Pozdrawiam
Jakub
Jestem na tym forum już jakiś czas, długo biłem się z myślami i radziłem się was na temat zakupu Octavki 3 RS, jednak brak napędu 4x4 w wersji benzynowej przesądził że na razie auta wciąż nie zmieniłem.. za to otworzyłem firmę taki deal..
Przeczytałem regulamin tego działu i o ile dobrze go zinterpretowałem to jest dozwolone by wstawić tutaj taką informację..
Moja firma nazywa się MotoryzacyjnaPasja
Mieścimy się pod adresem ul. Bokserska 1 lok.104 Warszawa 02-682 (Jest to Ursynów lub Służew zależy jak kto patrzy )
Jest to sklep stacjonarny: na stanie posiadamy kosmetyki do detailingu marek takich jak:
- Meguiar's
- ADBL
- TuningKingz Car Cosmetics
- Woski Collinite
- Produkty do skórzanej tapicerki Colourlock
- Pasty polerskie Menzerna
- Pady i uchwyty do padów do polerek FlexiPads
- Pasty do polerowania metali Autosol
- Zapachy samochodowe California Scents
Oprócz kosmetyków które mamy zawsze na stanie jesteśmy dystrybutorem części tuningowych, możemy zaproponować do Skodzianek części takich marek jak:
- Układy wydechowe Milltek, Magnaflow, Ragazzon
- Układy hamulcowe StopTech
- Zawieszenia Eibach (już niedługo też ISC)
- Felgi aluminiowe OZ, MSW, Sparco, Japan Racing Wheels oraz kute BC Forged
- Kamerki akcji SJCAM (na stanie posiadamy kilka sztuk kamer oraz akcesoria do nich)
Ostatnia ale równie ważna gałąź naszej firmy to zakład wulkanizacji oraz obsługi klimatyzacji (również pod adresem Bokserska 1 w Warszawie) w którym możemy zaproponować wam nowe opony do waszych aut oraz wymianę i wyważenie na miejscu przy pomocy nowych bardzo dokładnych maszyn marki Unitrol.
Cennik wulkanizacji
Serdecznie zapraszam wszystkich do skorzystania z mojej oferty, dla klubowiczów zawsze znajdzie się korzystny rabat!
Strona internetowa (Sklep też): MotoryzacyjnaPasja
Facebook jak ktoś ma chęć to proszę o łapkę w górę: MotoryzacyjnaPasja Facebook
PS. Jeśli post nie spełnia wymagań regulaminu, choć czytałem go i wydaję mi się że jest ok, to proszę dać mi znać co zmienić lub gdzie go przenieść..
Pozdrawiam
Jakub