Sklep z kosmetykami do detailingu, częściami do tuningu oraz wulkanizacja Warszawa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • wheelerwasp02
    Classic
    • 2015
    • 11
    • Alfa Romeo

Sklep z kosmetykami do detailingu, częściami do tuningu oraz wulkanizacja Warszawa

Witam was serdecznie,

Jestem na tym forum już jakiś czas, długo biłem się z myślami i radziłem się was na temat zakupu Octavki 3 RS, jednak brak napędu 4x4 w wersji benzynowej przesądził że na razie auta wciąż nie zmieniłem.. za to otworzyłem firmę taki deal..

Przeczytałem regulamin tego działu i o ile dobrze go zinterpretowałem to jest dozwolone by wstawić tutaj taką informację..

Moja firma nazywa się MotoryzacyjnaPasja

Mieścimy się pod adresem ul. Bokserska 1 lok.104 Warszawa 02-682 (Jest to Ursynów lub Służew zależy jak kto patrzy )

Jest to sklep stacjonarny: na stanie posiadamy kosmetyki do detailingu marek takich jak:
    - Meguiar's
    - ADBL
    - TuningKingz Car Cosmetics
    - Woski Collinite
    - Produkty do skórzanej tapicerki Colourlock
    - Pasty polerskie Menzerna
    - Pady i uchwyty do padów do polerek FlexiPads
    - Pasty do polerowania metali Autosol
    - Zapachy samochodowe California Scents

Oprócz kosmetyków które mamy zawsze na stanie jesteśmy dystrybutorem części tuningowych, możemy zaproponować do Skodzianek części takich marek jak:
    - Układy wydechowe Milltek, Magnaflow, Ragazzon
    - Układy hamulcowe StopTech
    - Zawieszenia Eibach (już niedługo też ISC)
    - Felgi aluminiowe OZ, MSW, Sparco, Japan Racing Wheels oraz kute BC Forged
    - Kamerki akcji SJCAM (na stanie posiadamy kilka sztuk kamer oraz akcesoria do nich)

Ostatnia ale równie ważna gałąź naszej firmy to zakład wulkanizacji oraz obsługi klimatyzacji (również pod adresem Bokserska 1 w Warszawie) w którym możemy zaproponować wam nowe opony do waszych aut oraz wymianę i wyważenie na miejscu przy pomocy nowych bardzo dokładnych maszyn marki Unitrol.

Cennik wulkanizacji

Serdecznie zapraszam wszystkich do skorzystania z mojej oferty, dla klubowiczów zawsze znajdzie się korzystny rabat!
    Strona internetowa (Sklep też): MotoryzacyjnaPasja
    Facebook jak ktoś ma chęć to proszę o łapkę w górę: MotoryzacyjnaPasja Facebook

PS. Jeśli post nie spełnia wymagań regulaminu, choć czytałem go i wydaję mi się że jest ok, to proszę dać mi znać co zmienić lub gdzie go przenieść..

Pozdrawiam
    Jakub
Pracuję...