gisek, 1,6 MPi ma lekkie drgawki ale TTTM i nic z tym nie zrobisz...
Sprawdzenie historii serwisowej Skody
Zwiń
X
-
Sprawdzenie historii serwisowej Skody
Witam
Klubowiczom oferuję usługę sprawdzenia historii serwisowej po numerze VIN.
Otrzymują Państwo pełny wydruk w formie pdf oraz dodatowo pełny spis wyposażenia.
Sprawdzam audi, seata, skodę, volkswagena.
Oferta specjalne dla klubowiczów OCT:
60zl/vin.
Aby dowiedzieć się o ilości wpisów wystarczy wypelnić formularz, dostaniecie za darmo informacje na ten temat z możliwością wykupu pełnego raportu:
Sprawdzenie historii serwisowej Skoda
-
-
Hej,
właśnie jestem po sprawdzeniu skodziny przez kolegę w związku z moimi problemami z brakiem kierunkowskazu. Oprócz tego sprawdził mi parametry silnika, posprawdzał i pokasował błędy, ustawił ponownie czujnik niezapiętych pasów... można normalnie popytać i pogadać, także polecam i jeszcze raz dzięki!Taka podpisa to ważna sprawa jest
Komentarz
-
-
dziś skorzystałem z historii po vinie, niestety ale moj serwis jakis bardzo zubożały 1 wpis, co mnie troszku zdziwiło, ale....Tak jak w szczegółach oferty przy braku historii koszty są zwracane...na razie czekam na odpowiedź czy i moje zostaną zwrócone. Póki co kotakt sprawny...dam znać i ewentualnie potwierdzę rzetelność ogłoszenia
[ Dodano: Sro 16 Sty, 13 18:19 ]
No i potwierdzam rzetelność Bardzo dobry kontakt, polecam pełen profesjonalizm - szybko i rzeczowo,
Pozdr. z myślą o dalszej współpracy.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez soszek81Czy historia dotyczy aut krajowych, zagranicznych czy to nie ma znaczenia - każdy wpis w ASO na terenie Europy?
Dziękuję
Polska (baza od 2006r)
Belgia (baza od 2003r)
Niemcy (baza od 2003r)
Francja (baza od 2003r, niestety samochody z Francji nie zawsze posiadają historie serwisową)
Szwajcaria (50% przypadków istnienia wpisów)
Bardzo często jest tak że w polskich serwisach, nie zawsze wizyty wpisują do bazy.
proszę pisać na:
[email protected]
Podeśle próbki vinów.
Komentarz
-
Komentarz