Nawigacja V&S

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • zangetssu
    Classic
    • 2012
    • 3

Nawigacja V&S

heh no było mega wesoło ha ha :diabelski_usmiech
    do następnego !!! :wink:
  • andrzejtg
    Classic
    • 2010
    • 19

Nawigacja V&S

witam, mam pytanie czy ktos posiada navigacje firmy V&S w swojej Skodzie. Co mozecie powiedziec na temat modelu tej firmy. Mam zamiar zakupic taki sprzet i zastanawiam sie nad tym albo orginalnym Columbusem. Pozdrawiam

Komentarz

• PaPi
      Classic
      • 2008
      • 30

Re: Nawigacja V&S

Zamieszczone przez andrzejtg
      witam, mam pytanie czy ktos posiada navigacje firmy V&S w swojej Skodzie. Co mozecie powiedziec na temat modelu tej firmy. Mam zamiar zakupic taki sprzet i zastanawiam sie nad tym albo orginalnym Columbusem. Pozdrawiam
      Nie wiem na ile to prawda ale z tego co udalo mi sie znalezc to V&S jest zwykla chinszczyzna. Sprzedawana pod roznymi nazwami handlowymi produkowana przez :

Z tego co poczytalem zachodnie fora VW to w przypadku interesujacego nas modelu AS-7608-V4 sa klopoty min. z jakoscia dzwieku.
      Brak tez firmowego serwisu z prawdziwego zdarzenia.

Wszystko to pisze na podstawie lektury forow zagranicznych. Sam interesuje sie alternatywa wobec Columbusa.

Komentarz

• andrzejtg
        Classic
        • 2010
        • 19

jestem własnie ciekaw co to jest warte, czytałem w necie ze firma V & S jest dobra firma podaje linka do takiego radyjka na allegro http://allegro.onet.pl/v-s-7-skoda-h...397853940.html

Komentarz

• andrzej-tdi
          Ambiente
          • 2008
          • 209
          • Octavia II combi (1Z5)
          • ASV 1.9 TDI VP 110 KM
          • BMN 2.0 TDI RS 170 KM

Tu masz tematy prawdopodobnie o bardzo podobnym sprzęcie

Komentarz

• krzysztofkru
            Classic
            • 2017
            • 0

Dedykowaną nawigację do Passata z polskim menu kupowałem od firmy Euro Watt – euro-watt.pl. Działa już od kilku miesięcy bezproblemowo, samej gwarancji dali mi na 2 lata i wygląda na to, że faktycznie sprzęt powinien troche posłużyć jest z lepszych gatunkowo elementów zbudowany jak choćby matryca z Sharpa czy tuner Philipsa.

Komentarz

Pracuję...