witam, mam pytanie czy ktos posiada navigacje firmy V&S w swojej Skodzie. Co mozecie powiedziec na temat modelu tej firmy. Mam zamiar zakupic taki sprzet i zastanawiam sie nad tym albo orginalnym Columbusem. Pozdrawiam
witam, mam pytanie czy ktos posiada navigacje firmy V&S w swojej Skodzie. Co mozecie powiedziec na temat modelu tej firmy. Mam zamiar zakupic taki sprzet i zastanawiam sie nad tym albo orginalnym Columbusem. Pozdrawiam
Nie wiem na ile to prawda ale z tego co udalo mi sie znalezc to V&S jest zwykla chinszczyzna. Sprzedawana pod roznymi nazwami handlowymi produkowana przez :
Z tego co poczytalem zachodnie fora VW to w przypadku interesujacego nas modelu AS-7608-V4 sa klopoty min. z jakoscia dzwieku.
Brak tez firmowego serwisu z prawdziwego zdarzenia.
Wszystko to pisze na podstawie lektury forow zagranicznych. Sam interesuje sie alternatywa wobec Columbusa.
Dedykowaną nawigację do Passata z polskim menu kupowałem od firmy Euro Watt – euro-watt.pl. Działa już od kilku miesięcy bezproblemowo, samej gwarancji dali mi na 2 lata i wygląda na to, że faktycznie sprzęt powinien troche posłużyć jest z lepszych gatunkowo elementów zbudowany jak choćby matryca z Sharpa czy tuner Philipsa.
Komentarz