Gratulacje!! Autko super wygląda i ta przed FL-em jest teraz taka jakaś smutna.
Dla mnie nieocenione w wersji przed FL są te czarne plastiki na dole zderzaka. Mam przed domem parking z wysokimi krawężnikami do których dojeżdża się kołem i w kilku miejscach jest dość głęboko i dół zderzaka jedzie delikatnie po krawężniku co na obecnych zderzakach nie robi specjalnego wrażenia a w tych nowych będzie problem... choć to oczywiście problem wielu aut a nie tylko Octy.
witam no ja mam mieszane uczucia i sie podoba i nie w sumie bardziej świerza i tył ma lepszy a cyz ktos wie jak ebdzie wygladała wersja rs po lifcie i czy wogole bedzie? i czy bedzie jakis mocniejszy silnik niz 200 km? bomoj nasteony samochod to ebdzie na 99% rs:P szkoda ze nie ma superba rs
BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
... Dumbo jest niestety dumbo. Widziałem juz na żywo i niestety uwazam, ze samochód jest tym elementem skrzywdzony. Po prostu jest to za małe auto do takich "leflektorów".
Ale reszta jest IMO super.
...
Jestem podobnego zdania. Widziałem wczoraj jedną "w ruchu" i wszystko super gdyby nie te wielkie lampy...
A wystarczyło by tak niewiele ( mirro sorka za wykorzystanie twojej "wartości intelektualnej" :diabelski_usmiech ) ...
kowal 2002, jeśli byś miał chwilkę i trochę fantazji to estawiłbyś lampy z nowego superba do o2 fl a lampy z o2 fl do superba ja niestety nie mam takich uzdolnień
Niewielka zmiara a jaka wielka roznica na plus.
Skoda niestety ostatnio stosuje taka stylistyke "drobnej poprawki".
Zdaje sie w Superbie byla ta sama historia z trzecim slupkiem. Po niewielkim retuszu auto wygladalo lepiej.
Co do luterek to mnie one az tak nie raza. A wiem z autopsji, ze im wieksze tym wygodniejsze
Gratuluję nowego auta Oby się jak najlepiej sprawowało i obyś Ty był z niego zadowolony - to najwazeniejsze.
A teraz mniej wazne - nie obraź się, ale ja również należę do tych którym model z przed liftingu się bardziej podoba niż wersja po lifcie.
mirro, gratulacje.
Super zdjęcia.
Napisz może coś o Twoich odczuciach (plusy-minusy), jeśli idzie o walory użytkowe, tzn. jak działają wszelkiego rodzaju włączniki, przełączniki, dźwignie. Czy jest różnica w poziomie hałasu dochodzącego z zewnątrz? No i tego rodzaję inne pierdoły
Komentarz