wiadomo musieli zrobić świeżą Octavie mnie się tam podoba za jakieś dwa lata pewno taką sobie sprawię :evil: mirro grat masz w lesing czy służbowa ??
Pierwsza Octavia II FL na OCP
Zwiń
X
-
Gratulacje!! Autko super wygląda i ta przed FL-em jest teraz taka jakaś smutna.
Dla mnie nieocenione w wersji przed FL są te czarne plastiki na dole zderzaka. Mam przed domem parking z wysokimi krawężnikami do których dojeżdża się kołem i w kilku miejscach jest dość głęboko i dół zderzaka jedzie delikatnie po krawężniku co na obecnych zderzakach nie robi specjalnego wrażenia a w tych nowych będzie problem... choć to oczywiście problem wielu aut a nie tylko Octy.
Komentarz
-
-
witam no ja mam mieszane uczucia i sie podoba i nie w sumie bardziej świerza i tył ma lepszy a cyz ktos wie jak ebdzie wygladała wersja rs po lifcie i czy wogole bedzie? i czy bedzie jakis mocniejszy silnik niz 200 km? bomoj nasteony samochod to ebdzie na 99% rs:P szkoda ze nie ma superba rsBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruS... Dumbo jest niestety dumbo. Widziałem juz na żywo i niestety uwazam, ze samochód jest tym elementem skrzywdzony. Po prostu jest to za małe auto do takich "leflektorów".
Ale reszta jest IMO super.
...
A wystarczyło by tak niewiele ( mirro sorka za wykorzystanie twojej "wartości intelektualnej" :diabelski_usmiech ) ...
Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
-
kowal 2002, Twoja przeróbka zdecydowanie o wiele lepsza Może warto pomyśleć i wykorzystać talent :diabelski_usmiechautoKOWALSKIszkoła ul. Lutomierska 69 Łódź tel. 602 465 680 ZAPRASZAM !!!
VW POLO 9N 2004r. obecnie
Skoda Octavia II 2007r. SPRZEDANA
Skoda Octavia Combi II FL 2010r. obecnie
Komentarz
-
-
kowal 2002, o zesz ty :szeroki_usmiech
Niewielka zmiara a jaka wielka roznica na plus.
Skoda niestety ostatnio stosuje taka stylistyke "drobnej poprawki".
Zdaje sie w Superbie byla ta sama historia z trzecim slupkiem. Po niewielkim retuszu auto wygladalo lepiej.
Co do luterek to mnie one az tak nie raza. A wiem z autopsji, ze im wieksze tym wygodniejsze
Komentarz
-
-
Troche sie poprawila O2, niby podobne troche do Superba ale w przeciwienstwie do niego ladnenasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Ogólnie lifting na +www.soft-car.pl
www.chiptuning-gdansk.pl
- Chiptuning silników benzynowych oraz diesla
- Wyłączanie DPF
- Hamownia Obciążeniowa
Komentarz
-
Komentarz