Czy kolega z czarnej Octavi 2 WU 60775 jest z formu ? Znajduje sie teraz w Wladyslawowie :P
Krauss P7 vs Lare EPL11
Zwiń
X
-
zaczynam zabawę i w tym celu udałem się do pobliskiego szrotu i wytargałem kilka elementów karoserii i sobie powoli działamZamieszczone przez lu5aszrozumiem,ze etapy car detailingu masz obcykane
Ale jeśli chciałbyś mi coś podpowiedzieć, to zapraszam na mój topic: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=77525
Proszę o cenne porady. Dodam, że aktualnie muszę dbać o 3 auta:
- za chwilę nowa czarna O3 - główny powód zainteresowania car detailingiem
- O2 w wygodnym kolorze beż capucinno
- czarny Roomster
Komentarz
-
-
Wg. mnie to ta sam maszyna z innymi naklejkami, osobiście od prawie 4 lat mecze EPL 11+ i jeszcze go nie zamęczyłem naprawdę dobra maszynaZamieszczone przez trasat23Jak w temacie, która polerka jest lepsza do garażowych zabaw z car detalingiem?. A może macie jakieś inne propozycje w rozsądnej cenie?
Nie ma az takiej różnicy w cenie zeby warto bylo poswieci gwarancje i tą porypana wtyczkę UK. Ja bym sie w to nie pchałZamieszczone przez jerryxjak bys sie nie bal sciagac z UK
Komentarz
-
-
Wtyczka jest europejska. W zamówieniu się wybiera czy ma być wersja UK czy europejska. Zdecydował em się na das6 głównie ze względu na to ze ma mocniejszy silnik 850W a jak kupowalem to polerki dostępne u nas były tylko w opcji z 500 czy 550W. Co do samej polerki te wszystkie maszyny są niemal bliźniacze. Das6 ma w UK dobre opinie a i u nas był tez przez chwile dostępny i na forum kosmetyki polecany.Zamieszczone przez gusiak11Wg. mnie to ta sam maszyna z innymi naklejkami, osobiście od prawie 4 lat mecze EPL 11+ i jeszcze go nie zamęczyłem naprawdę dobra maszynaZamieszczone przez trasat23Jak w temacie, która polerka jest lepsza do garażowych zabaw z car detalingiem?. A może macie jakieś inne propozycje w rozsądnej cenie?
Nie ma az takiej różnicy w cenie zeby warto bylo poswieci gwarancje i tą porypana wtyczkę UK. Ja bym sie w to nie pchałZamieszczone przez jerryxjak bys sie nie bal sciagac z UK
Komentarz
-
Komentarz