Łaaaadnie wyrywa Dokładnie, każdy bieg trzeba do końca wymęczyć :diabelski_usmiech Sesik, dobrze widzę, czy masz łokcia na drzwiach? Wyluzowany driver :lol:
Łaaaadnie wyrywa Dokładnie, każdy bieg trzeba do końca wymęczyć :diabelski_usmiech Sesik, dobrze widzę, czy masz łokcia na drzwiach? Wyluzowany driver :lol:
Tak się jakoś przyzwyczaiłem do łokcia, dobrze, że okno zamknięte
Gratulacje sesik po ogarnięciu wtrysków może być tylko lepiej czego Ci życzę.
Dzieki, mam nadzieje, ze w czestochowie uda sie nawiazac walke o 1 miejsce bez liczenia na czyjas awarie :-)
Mam nadzieje, ze widzimy sie na nastepnej rundzie
qrwa z tą jazdą po Polsce, właśnie mi przyszło z Tarczyna zdjęcie wraz z przekroczeniem prędkości o 45km/h jak jechałem na 1/4 mili do Wawy, tam chyba mierzą na danym odcinku prędkość? :evil:
piramida, w Tarczynie masz combo 4 fotoradarów. Nie widziałeś jak błyskały?
nie wiedziałem, nigdzie nie pisało po za tym piekna pogoda, godzina 6.30 to kto tam patrzy na radary, i tak dobrze że prędkości przekroczona tylko o 45 a nie o 70-80 :wink: przyszły 3 zdjęcia, na szczęscie mogę przyjąć wariant 500zł bez pkt zamiast 400 i 8 pkt :szeroki_usmiech
Sorki za OT
Piramida, a Ty to CB uważasz za zbędny wydatek rozumiem???
CB zawsze używam podczas dalszych wypadów i nigdy nie miałem problemów z misiakami ale za to o Tarczynie nie wiedziałem, są jeszcze jakieś inne niespodzianki w drodze Krk-Wawa oprócz wspomnianego Tarczyna?
Komentarz