Zapraszamy wszystkich posiadaczy aut z grupy VAG już na 3 edycję naszej imprezy pod nazwą VOLKSTREFFEN, która odbędzie się tym razem nie dwa a trzy dni w terminie 05-07.06.2015 w nowym wyjątkowym miejscu, jakim jest Ośrodek Wypoczynkowy TWARDY DÓŁ to nowe miejsce tej imprezy a dla czego? Odpowiedź jest bardzo prosta! My, jako organizatorzy wychodzimy naprzeciw oczekiwaniom uczestników i tym samym chcemy powiększyć grono ludzi, których
ta impreza zjednoczy w jednym miejscu a dzięki Ośrodkowi Wypoczynkowemu TWARDY DÓŁ mamy tą możliwość i było by wręcz szaleństwem by z tego nie skorzystać tym samym przygotowaliśmy dla was więcej atrakcji podczas trwania imprezy.
Na terenie zlotu jest dostęp do plaży i jednego z najczystszych jezior w Polsce.
Klimat i poziom imprezy jest znany i mamy nadzieję, że nowe miejsce go nie zmieni a na trzeciej edycji Volkstreffen was z nami też nie zabraknie, bo pamiętajmy, że to ludzie tworzą klimat.
Chcielibyśmy też poinformować wszystkich, że trzecią edycję Volkstreffen 2015 organizujemy razem z zaprzyjaźnioną nam ekipą HOTHEADS tym samym nałożymy wszelkich starań by wrażeń wam nie zabrakło.
Uwaga impreza nadal jest o charakterze zamkniętym dla zwiedzających!
W imprezie mogą brać udział tylko osoby zaproszone!
Koszt uczestnictwa w imprezie 75zł/os
W cenie uczestnictwa wliczone jest:
Pole namiotowe
Toalety
Smycz i identyfikator oraz wlepka zlotu etc.
Teren rekreacyjny, fitness
Wyżywienie:
Ognisko: Kiełbaski z ogniska
Dania z grilla: Karkówka marynowana z grilla, szaszłyki drobiowe, filet z pstrąga z grilla
Zupa: Żurek staropolski
Dodatki: sosy, pieczywo, ogórki, surówki
Napoje zimne i gorące/bez ograniczeń/
Drożdżówka swojska z owocami
Dodatkowo na terenie imprezy będą przygotowane bary w których będzie można kupić
np.: zimne piwko
Wysyłanie zgłoszeń!
Na 3 edycji Volkstreffen z racji że mamy więcej miejsca to możemy sobie pozwolić na mniej zaostrzoną selekcję aut przez co szybciej będziemy odpowiadać na wasze zgłoszenia.
W treści maila należy umieścić:
- imię i nazwisko/ Ksywa, numer tel.
- numer dowodu osobistego
- marka, model samochodu
- numer rejestracyjny
- ilość pasażerów/nie liczyć kierowcy/
- opis modyfikacji
- załączyć zdjęcia zgłaszanego auta MAX 5 sztuk. (nie odnośniki do for)
Zgłoszenia prosimy wysyłać na adres: [email protected] w tytule prosimy umieścić Volkstreffen 2015
Na weryfikacje pozytywną odpowiemy mailem tym samym nie będą przeprowadzane
weryfikacje pod bramą !
UWAGA auto musi być zgodne z podesłanym opisem i zdjęciami w innym przypadku auto zostanie cofnięte i niewpuszczone na teren zlotu.
Kierowca po pozytywnej weryfikacji przedpłata na konto, które zostanie wskazane w emailu zwrotnym.
Pasażerowie opłata na bramie wjazdowej w dniu imprezy!
Plan Imprezy
05.06.2015
Dzień 1
18:00 - Otwarcie bram
20:00 - Ognisko z poczęstunkiem
22:00 - Impreza integracyjna z Dj Max
06.06.2015
Dzień 2
12:00 - 19:00 - Rozpoczęcie konkurencji [prezentacja aut]
13:00 - 14:00 – Zapisy na turniej siatkówki
15:00 - Rozpoczęcie turnieju siatkówki
20:00 - Poczęstunek dla uczestników
22:00 - Rozdanie nagród
23:00 - Impreza integracyjna z Dj Max
07.06.2015
Dzień 3
15:00 - Zakończenie zlotu i zamknięcie bram
A co Wy jesteście klubem nocnym, żeby robić selekcję kto ma wjechać na teren a kto zostawi samochód za bramą i jeszcze ma się z Wami integrować??? Niepojęte.
Ja tylko wklejam informację o spotkaniu. Wszelkie pytania proszę kierować do organizatorów.
Nie ma obowiązku uczestnictwa w imprezie, ale może znajdą się osoby zainteresowane i do nich kierowany jest post.
cianek, "Ja tylko wklejam informację o spotkaniu. Wszelkie pytania proszę kierować do organizatorów. " to takie coś się w pierwszym poście wkleja, a nie potem dziwota wielka, ze ktoś ma pytania do Ciebie
[ Dodano: Nie 23 Lis, 14 07:55 ] Enriquez, faktycznie wygląda na pochlej party dla w dużej mierze dresików w golfach, a nie poważnych ludzi, jak takie teksty padają o "selekcji" jak na wiejskiej dysce. Zresztą w programie głównym punktem widzę jest DJmax i długo długo nic....taki beforek przed Sunrisem chyba to jest czerwcowy hehe. Nie ten target, na OCP w większym procencie ludzie są poważniejsi już cianek, zloty OCP są trochę "poważniejsze", ale fajnie, że zaproponowałeś cofnięcie się do lat młodości :wink:
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
:P
w trójmieście czasem spotykam nalepki z tego na jakiś golfinach obniżonych i nastolatek za kółkiem, maks 20 paro latek :szeroki_usmiech nie dyskryminuje, ale same warunki uczestnictwa są śmieszne, jak pisze Enriquez i dużo mówią :szeroki_usmiech
Przy następnych postach będę dodawał informację, że tylko wklejam. Nie pomyślałem od razu. Chciałem trochę ożywić ten dział bo wieje nudą Jak dla mnie każda okazja do spotkania się z innymi miłośnikami motoryzacji to dobra okazja do spotkania
Pozdrawiam i do zobaczenia na jakimś zlocie
Ehhh l. No nie koniecznie dresiki tam przyjeżdżają i nie koniecznie w golfach. Bo ja np w zeszłym roku chciałem jechać octavia, a wcale nie uważam się za dresika. Nie wiem czy kiedykolwiek byliście na takim zlocie ale polecam, bo fajna odskocznią od codzienności jest
Ja bym chcial bardzo jechac ale jak zobaczylem ze bedzie selekcja jak w Radio Bar Wrocław to pierdole to , rozumie jak cos jest spędem i moze nie byc miejsca ale jak wejscie jest płatne i jeszcze jakiś gimbus na bramie miałby mnie selekcjonować jak przyjade z żoną i powie ze moje b8 to jednak sie nie nadaje bo ma za mało Nm lub za wysoki profil to ja dziekuje za taką "impre" . Sew w pełni cie popieram w twoim komencie. Pozdr.
Komentarz