Była Octavia I 1.9 TDi 2004 kombi 137 Km 315 Nm
Była Octavia II 2.0 Rs Tdi 2008 kombi 170/?? 350/??
...
A jest Octavia II FL 1.6 TDI 4x4 2010r. "Stara miłość nie rdzewieje" ... i jak to mówią "śpiesz się powoli"
To jest to o oczym pisal mi OctaviarsTDi - gora zderzaka od zwyklego RS'a ucieta z dospawanym dolem od FLowego ... Masa pracy i masa rzezbienia w gownie, aby to rowno wyszlo :cry:
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
To jest to o oczym pisal mi OctaviarsTDi - gora zderzaka od zwyklego RS'a ucieta z dospawanym dolem od FLowego ... Masa pracy i masa rzezbienia w gownie, aby to rowno wyszlo :cry:
a już sie wystraszyłem że się jednak da :shock: :szeroki_usmiech
po ostatnim myciu auta kercherem zeszło mi trochę lakieru z przedniego zderzaka :shock: więc powoli rozmyslam poważnie nad wymianą zderzaków na eresowe i trafiłem na powyższe zdjęcia :szeroki_usmiech
myślę, że trzeba zacząć rzeźbę w tym gównie
Mihau skąd masz te foty? z jakiegoś forum? pozdr
zrobimy tak, ja ci swój podeslę do obcięcia a ty mi swój ori opylisz
Komentarz