ale z drugiej strony gdybym taki miału siebie to bym tak nie ucierpiał po blizkim spotkaniu z jeleniem
Niby tak, ale widzialem jak Toyota LandCruiser z takimi rurkami uderzyla w tyl Scenica przy ok. 10km/h i nie wygladalo to wesolo, az strach pomyslec co by bylo przy 50-60km/h. IMO w miastach powinni zabronic uzywania tego, bo procz wygladu, to tylko nieszczescia moga byc podczas wypadku, nie mowiac juz co sie dzieje przy potraceniu pieszego :? No ale nie robmy OT, zeby nie bylo :P
QBA, z tego co mi wiadomo od czerwca nie bedzie mozna tego juz montowac i z tym jeździć :twisted: to nie bardzo bezpieczne jest i unia tego zakazała podobnież..
hehe niektóre są całkiem niezłe, ale są też takie z cyklu wiejsi tuning. Żal szpeciś takie piękne auto.
pozdrawiam
poprzednia strona tego wątku na samym dole, masz styl, który mi odpowiada i tylko taki popieram, a z fesytnami sie zgodze, bo na innym forum, są ludzie, któym podobają sie nakładki na światła, asfalt na szybach i diody w nawiewach bueehuehueeahueuheu
ps. czarna o1 jak dla mnie mogłaby mieć najjaśniejsza folię
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz